Český ráj dětem 2018 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Český ráj dětem 2018

> Termín

28.4.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V sobotu 28. dubna se můžete těšit na již jubilejní 15. ročník zahájení turistické sezóny v Českém ráji v rámci hry „Za pověstmi Českého ráje“. V letošním putování v okolí města Turnova si děti i dospělí vyzkouší své znalosti Českého ráje, setkají se s postavami z českorajských pověstí a za úspěšné splnění všech úkolů obdrží zajímavé ceny. Start (8:15 – 11) a cíl bude ve Sportovně rekreačním areálu Maškova zahrada v Turnově (areál bude otevřen od 11 hod.). Zde čeká na všechny bohatý kulturní program, který vyvrcholí příjezdem krále Granáta s družinou, a symbolické předání vlády nad pohádkovou krajinou. Trasa pochodu: SRA Maškova zahrada - Nudvojovice - Přepeře – Modřišice (hráz) – SRA Maškova zahrada (7,5 km). Trasa povede po značených cestách a většina cesty je vhodná pro kočárky. Část trasy vede po místních komunikacích, kde bude omezena rychlost a provoz bude řízen policií. K parkování využijte: Centrální parkoviště u autobusového nádraží, Parkoviště U Raka nebo parkoviště u Maškovy zahrady. Doporučujeme využít hromadnou dopravu. Vezměte si s sebou tužku na zapisování správných odpovědí. V cíli na vás čeká malá odměna. Celá akce je pro účastníky ZDARMA! Hlavní ceny: let balónem (BAART s. r. o.), letní tábor (ARA TÁBORY s. r. o.) a další hodnotné ceny partnerů. Program: 12:00 Mažoretky Perličky z Turnova 12:30 NAJLA - orientální studio s tradicí 12:45 Ukázka výcviku služebních psů celní správy 13:45 Dětský pěvecký sbor Karmínek 14:00 Příchod krále Granáta s královnou a družinou 14:30 Losování soutěžních kupónů o zajímavé ceny 15:00 Ukázka výcviku služebních psů celní správy 16:00 Předpokládaný konec programu Můžete se také těšit na spoustu zajímavých atrakcí. Připraveno je divadelní představení ZŠ Žižkova na návsi v Přepeřích.

> Otevírací doba

od 8:15

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Turnov
Ulice: Maškova zahrada Turnov. Vojtěcha Maška 2300

> Komentáře