S dětmi na dostihy do Chuchle | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

S dětmi na dostihy do Chuchle

> Termín

8.4.2018
15.4.2018
22.4.2018
6.5.2018
13.5.2018
20.4.2018
3.6.2018
10.6.2018
24.6.2018

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Nejmenším návštěvníkům je v Praze-Velké Chuchli věnována zvláštní pozornost. Děti do 15 let mají na všechny dostihové dny vstup zdarma, mládež do 18 let zaplatí pouze poloviční vstupné. Na dostizích se Vaše děti určitě nudit nebudou! Přesvědčte se o tom sami níže. Venkovní herna Kromě pískoviště, houpaček a zcela nových herních prvků a řady dalších atrakcí pro děti jsou zde samozřejmě i lavičky pro rodiče. Jupík, Vilík a Bajaja Pokud počasí jen trochu dovolí, každou neděli se děti se mohou zabavit již tradičními svezeními na populárních ponících Jupíkovi, Vilíkovi a Bajajovi. Jízdy na ponících jsou zdarma, resp. za dobrovolné jízdné, nebo mohou děti přinést poníkům něco dobrého "na zub" (mrkev, jablíčko, apod.). Dětský koutek Hříbátka Další oblíbenou atrakcí pro nejmenší je dětský koutek "Hříbátka", který je situován do přízemí sázkové haly, tudíž je krytý a je v provozu o každém dostihovém dni. Pro své malé hosty kromě míčkového bazénu, skládacího hradu, či skluzavky mají "Hříbátka" připravena i speciální komponované pořady a soutěže o ceny. Rodiče mohou využít občertvení v přilehlé kavárně. Dárky pro nejmenší V přízemí tribuny je malý dostihový obchod, kde máme pro děti připraveny nejrůznější suvenýry, jako jsou např. trička a pohledy s obrázky našich oblíbených poníků či dostihových jezdců a koní šampiónů. K dostání jsou tam také hry a skládačky od společnosti DINO TOYS, speciální edice hry Dostihy a sázky s logem závodiště ve Velké Chuchli, či originální dostihové PEXESO. Chcete poslat svým nejbližším či přátelům pohled z Velké Chuchle? U nás si můžete vybrat z několika provedení. Dostihová angličtina Obrázková brožura Dostihová angličtina pro děti a dospělé je určena pro děti od třetí třídy. Požádejte o ni v Dostihovém obchodě - je zdarma.

> Otevírací doba

areál je otevřen od 12 hodin

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Dostihové závodiště Velká Chuchle, Radotínská 69/34

> Komentáře