Velikonoce na zámku na zámku Žďár nad Sázavou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Velikonoce na zámku na zámku Žďár nad Sázavou

> Termín

29.3.2018 - 2.4.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Velikonoce na zámku Žďár nad Sázavou slavíme už od Zeleného čtvrtku až do Velikonočního pondělí. Těšte se na speciální velikonoční nabídku zámecké kavárny, velikonoční hru pro děti nebo inspirativní jarní výzdobu zámku. Velikonoční hra pro děti 29. 3–2. 4. (9:00–17:00) Zapomnětlivý beránek Rozinka má problém, který mu můžete pomoci vyřešit pouze Vy! Pomozte beránkovi, procestujte při řešení celý svět a poznejte, jak slaví Velikonoce v jiných zemích, jako jsou Španělsko, USA či Norsko. Hra je vhodná pro děti i hravé dospělé ve věku cca 4-99 let. Vstupné: 50,-/herní plán (stačí jeden pro celou rodinu) Zámecké vítání jara 31. 3. (13:00–18:00) Zámecká šťouchaná: hra pro všechny věkové kategorie v areálu celého zámku na motivy minigolfu, speciální šťouchací hole i míčky jsou zajištěny Vstupné: 30,-/os Velikonoční dílničky Zdobení vajíček (přineste si vyfouklá nebo vařená vajíčka z domu a ozdobte si je na naší dílničce) Pletení pomlázek Zdobení perníčků Hledání velikonočních vajíček 2. 4. (10:00–17:00) Hledání velikonočních vajíček v areálu zámku pro děti s následnou odměnou na motivy oslav Velikonoc v anglosaských zemích. Vstupné: 50,-/dítě

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Žďár nad Sázavou
Ulice: Zámek 8/8

> Komentáře