Den Rodiny v Havlíčkových sadech | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den Rodiny v Havlíčkových sadech

Foto: W4W

> Termín

19.05.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Letos ještě úžasnější, zábavnější a větší :) a to díky vám. Tak přijďte s námi oslavit společně strávenou rodinnou sobotu se zábavou, muzikou, kouzelníky, skvělým jídlem a také trochou té relaxace na masážích či s dámským líčením! Pojďte nám pomoci znovu vytvořit nezapomenutelnou atmosféru, na kterou budeme vzpomínat :) ************************Vstupné na akci ZDARMA************************ Letos 19. května od 10. hodin Co? DEN RODINY :) Kde? V Grébovce na Praze 2 Co nás čeká? Snad úplně všechno :) od stavění Lega; přírodovědných pokusů až po malování indonéských masek nebo obrazů jako Picasso; letos zpestřeno o jízdu na ponících a mláďátka jako jsou -> kuřátka, kachňátka, zakrslí králíčci! Pro sportovce je připraveno nafukovací fotbalové hřiště a ti, kteří se budou chtít protáhnou, mohou využít hodiny jógy! ! Samozřejmostí je i sportovní okruh, na kterém se potkáte s finalistkami České Miss! Díky spolupráci s úžasným ChefParade budou kurzy vaření pro děti :) aneb jak na dobrou, zdravou a vyváženou svačinu! Pro tento rok jsme přichystali spousty stánků s jídlem, takže opravdu je na co se těšit ;) A na stage? Tam se bude čarovat s PAVLEM KOŽÍŠKEM, pro děti má připravená vystoupení UPÍR KREJČÍ, zpívat bude ADAM MIŠÍK, JOSEF VÁGNER, MICHAELA NOSKOVÁ, PETR KUTHEIL, skupina MYŠ MAŠ, úžasný dětský sbor CORO PICCOLO a mnoho dalších :)

> Otevírací doba

10.00-20.30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 2
Ulice: Havlíčkovy sady
Telefon: 222 269 841
E-mail: [email protected]

> Komentáře