Festival skákacích hradů | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Festival skákacích hradů

> Termín

23.03.2018-02.04.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Největší přehlídka skákadel v ČR! Přijdťe se do Trojhalí Karolina od 23.3. vyřádit na téměř 30 nafukovacích atrakcích. Spousta hopsavé zábavy pro děti i dospělé pod jednou střechou. Otevřeno každý den od rána do večera. PROGRAM Zóna pro malé a nejmenší – naši nejmenší návštěvníci se vyřádí na 10 skákacích atrakcích. Prozkoumají perníkovou chaloupku, navštíví Mini ZOO nebo si zaskáčou v letadle. Zóna pro mládežníky – i pro teenagery jsme nachystali 9 skákadel. Vystoupají na K2, zabojují s tsunami nebo se ocitnou v džungli a poperou se s opičí dráhou. Zóna pro dospěláky – dospěláci o zábavu nejsou ochuzeni – své dovednosti a šikovnost si prověří v bojové aréně, zahrají si fotbalový billiard nebo fotbalové šipky. Chill out zóna – pro maminky, tatínky a unavené návštěvníky jsme připravili odpočinkovou zónu, kde u dobrého pití a jídla načerpají síly na další skákací dobrodružství. Vychutnáte si hopsavé mňamky v podobě Hop Dogu nebo se osvěžíte Hopsinkovou šťávou. Samozřejmostí je lahodná káva, zdravější verze dortíků, sendvičů nebo nejrůznější ovocné šťávy. Součástí je také elektrozóna, kde si malí i velcí mohou vyzkoušet balanční vozítka nebo jednokolky.

> Otevírací doba

Otevřeno každý den i během velikonočních svátků.
23.3. od 15.00 do 20.00 hod.
24.3. - 2.4. od 9.00 do 20.00 hod.

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Trojhalí Karolina, K Trojhalí 3361/5

> Komentáře