Film Legends Muzeum Praha | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Film Legends Muzeum Praha

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Jedná se již o druhou pobočku v rámci značky. Svým návštěvníkům představí největší soukromou sbírku pop-culture exponátů v Evropě, která nabídne v obou muzeích (Poděbrady a Praha) rekordních 900 kusů a poodhalí tajemství propracovaných postav, které svým realistickým a detailním zpracováním berou dech. Tento jedinečný projekt si vybudoval velkou základnu věrných fanoušků, kteří milují film, komiks, sběratelství a nezaměnitelné kouzlo stříbrného plátna. Ať už je vám blízký Iron man, Batman, Terminátor, Predátor, Vetřelce nebo E.T mimozemšťan, přijďte si vychutnat jedinečnou atmosféru mezi Vámi oblíbenými hrdiny. Kromě nových exponátů bude součástí muzea v Praze také projekce, dětský koutek, samostatná expozice věnovaná hororu a další překvapení. Těšit se můžete opět na pravidelné nejen víkendové programy v doprovodu živých filmových postav. Výhradně český projekt Film Legends Muzea je jediným svého druhu v Evropě, který má za cíl dělat radost filmovým fanouškům a sběratelům. Pobočka Praha nově nabídne vzácné exponáty, které doposud nebyly jinde vystaveny. Ceny vstupného: Víkend + svátky a letní měsíce Dospělý - 220 Kč, Student – 170 Kč, Dítě 3-15 let – 140 Kč, Dítě do 3 let – ZDARMA, Senior/ZTP – 140 Kč, Rodinné vstupné (2+2) – 650 Kč, Rodinné vstupné (2+3) – 750 Kč, Rodinné vstupné (2+4) – 850 Kč Všední dny Dospělý - 190 Kč, Student – 160 Kč, Dítě 3-15 let – 130 Kč, Dítě do 3 let – ZDARMA, Senior/ZTP – 130 Kč, Rodinné vstupné (2+2) – 590 Kč, Rodinné vstupné (2+3) – 690 Kč, Rodinné vstupné (2+4) – 790 Kč

> Otevírací doba

neděle-čtvrtek 9:00-18:00
pátek-sobota 9:00-19:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: Sokolovská 1207
Telefon: 608 279 279

> Komentáře