Vánoční prázdniny v Zoo Dvorec | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vánoční prázdniny v Zoo Dvorec

> Termín

19.12.2019 - 5.1.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Srdečně zveme návštěvníky ve dnech 19.12. 2019 - 5.1.2020 do Zoologické zahrady Dvorec na vánoční a prázdninový program. Otevřeno v těchto dnech bude od 11:00 do 16:00. Pro děti zde bude připravena poznávací cesta po zoo, za kterou obdrží drobné dárečky. Na Štědrý den přijde Ježíšek nadělovat dárky zvířatům. Této akce se může zúčastnit každý návštěvník, který přinese zvířatům např. piškoty, mrkev, jablíčka, oříšky, pečivo a jiné dobroty, ale třeba i hračky nebo deky,...Nadělovat se bude po celý den, protože obejít všechna zvířata nebude vůbec lehké. Nezapomínáme ani na oblíbené večerní prohlídky s průvodcem. V letošním roce v nové verzi Večerní stezka po zoo, která je vhodná pro děti i dospělé a bude vylepšena o některé novinky. Prohlídky se uskuteční 22., 28. a 30.12. vždy od 17:30 a je nutné si je včas rezervovat. Probíhat budou oblíbená krmení šimpanze, hrocha, šelem i medvěda. Na zahřátí se bude podávat punč, svařák, grog a nealkoholické horké nápoje. Přijďte nasát vánoční atmosféru a podívat se jak tento sváteční čas prožívají exotická zvířata.

> Otevírací doba

11:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Borovany
Ulice: Zoo Dvorec, Dvorec 17

> Komentáře