Ledová Praha | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ledová Praha

> Termín

1.2.2019-3.2.2019

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Chcete se o pololetních prázdninách nejen bavit, ale také se něco dozvědět, navštívit zajímavá místa, projít se historickými částmi Prahy? Ledová Praha vám otevírá dveře muzeí, památek a dalších zajímavostí zdarma nebo za výrazně zlevněné vstupy. Během víkendu opět zaplní ulice Prahy kolem deseti tisíc dětí, pro něž je připravena bohatá nabídka zvýhodněných a volných vstupů do muzeí, historických památek a dalších zajímavých míst. Ten, kdo by chtěl Ledovou Prahu obejít celou, si udělá přes 40 zastávek. Navštívit může například budovy Národního muzea, Muzeum Policie ČR, Mořský svět a další). To vše s výraznou slevou nebo zdarma. Co je třeba k využití této nabídky? Stačí „Ledová karta“, tedy modrá kartička, kterou zájemci dostanou zdarma a po jejím předložení u pokladny na některém z vybraných míst získají slevu či volný vstup. Kartu lze používat celé tři dny, po které akce probíhá. Každý účastník musí mít svou kartu, proto jich vyzvedněte dostatečný počet (např. rodiče se dvěma dětmi – 4 karty). Ledové karty (pozor, nejde o voucher, nelze stáhnout), opravňující ke slevě na vstupném do jednotlivých institucí, si můžete vyzvednout v týdnu od 28. ledna do 1. února na adrese: Pionýr, Senovážné náměstí 977/24, Praha 1 v přízemí v recepci budovy vždy od 9.00 do 17.00. Přihlášené skupiny obdrží vše potřebné poštou před akcí. Co Ledová Praha nabídne v roce 2019 Ledovou kartu, která vám otevře dveře do muzeí a galerií (např. Národní či Židovské muzeum, Muzeum Policie ČR) a dalších zajímavých institucí (např. Pražský hrad, Strahovská knihovna, Loreta). Všechna tato místa můžete navštívit zdarma nebo za symbolickou cenu. Máte možnost zúčastnit se koncertu Děti dětem, který se koná v sobotu 2. února 2019 v Kongresovém centru Praha, kde vystoupí děti z celé republiky – finalisté Pionýrského Sedmikvítku, a dále zajímaví profesionální hosté. Na koncert je nutno zakoupit vstupenku. Geocaching na Ledové Praze. Jako zpestření návštěvy hlavního města nabízíme tematickou hru pro příznivce geocachingu. Podrobnosti budou zveřejněny v lednu zde. Seznam muzeí a institucí pro rok 2019 bude průběžně doplňován.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: více míst viz. program akce

> Komentáře