Zimní plavby Pražskými Benátkami | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zimní plavby Pražskými Benátkami

> Termín

16.11.2019 - 31.3.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Svařené víno, praskající dřevo, zimní hladina, labutě… to je zima v Pražských Benátkách. Užijte si plavbu po Vltavě s nejhezčím výhledem na Karlův most a panorama Hradčan. I v největších mrazech vás zahřejí kamínka, tak zvaný lodní bubínek, a svařené víno, které obdržíte v rámci lodního lístku. Vydejte se s námi na plavbu doposud nepoznanými a tajemnými zákoutími matičky Prahy. Zhlédněte tajemnou Prahu z paluby našich vyhlídkových lodí postavených v duchu tradice z konce 19. století. Projeďte se podzemním vodním tunelem pod Starým městem, proplujte tajemnými prostory vodního kanálu Čertovka, které Vás učarují svým zimním kouzlem. V rámci ceny lodního lístku obdržíte drobné občerstvení a vstupenku do Muzea Karlova mostu, kde můžete zhlédnout unikátní model Juditina a Karlova mostu. Vyhlídkové plavby jsou v provozu 365 dní v roce. Lodičky vyplouvají během provozní doby každých 10 min. Na lodích je vždy teplo, není nutné se obávat větru, deště, zimy. Svařené víno již v nabídce. Kamínka již také instalována.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Křižovnické náměstí

> Komentáře