Kluziště v karlínských kasárnách | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kluziště v karlínských kasárnách

> Termín

17.12.2018 - 31.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Praha 8 otevře v prosinci tři mobilní kluziště „Na základě jednoznačně pozitivních ohlasů z loňské sezóny jsme se rozhodli zprovoznit tři mobilní kluziště i pro letošní zimní sezónu,“ říká radní pro kulturu a sport Michal Švarc a dodává: „Bruslit se začne 1. prosince 2018 na hřišti u ZŠ Glowackého, o týden později otevřeme kluziště v areálu koupaliště Ládví a v karlínských kasárnách zahájíme bruslařskou sezónu 17. prosince 2018.“ Ledové plochy se liší svými rozměry. V Karlíně a na Ládví bude kluziště o rozměrech 15x30 metrů, největší bude v Bohnicích o velikosti 20x40 metrů. Všechna tři kluziště mají shodnou otevírací dobu. Přes týden budou dopoledne plochy sloužit žákům základních škol a dětem z mateřských škol, pro veřejnost budou otevřeny od 13 do 19 hodin, o víkendech již od 9 hodin. Radnici Prahy 8 se podařilo zachovat bruslení zdarma pro děti do 150 cm. K dispozici bude i půjčovna bruslí a přileb, opory pro děti ve tvaru velryby. Chybět nebude zázemí s rozmanitým občerstvením. Víkendová odpoledne budou na kluzištích patřit dětem, pro něž si radnice připravila pestrý doprovodný program. „Každý víkend uspořádáme dětskou diskotéku nebo diskohrátky. Děti se mohou těšit na písničky a soutěže přímo na ledové ploše i mimo ni,“ uvedl k plánovanému programu Michal Švarc. Bruslaři si ledu užijí do konce února, kdy se o prodloužení rozhodne dle aktuálního počasí. Led by měl, díky moderní technologii chlazení, zvládnout i teploty do patnácti stupňů.

> Otevírací doba

Dle webu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 8 - Karlín
Ulice: Prvního pluku 2

> Komentáře