Staročeský mikulášský jarmark v Toulcově dvoře | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Staročeský mikulášský jarmark v Toulcově dvoře

> Termín

30.11.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Tradiční předvánoční setkání, při kterém budete mít možnost, zakoupit si malé dárečky, shlédnout pohádky a zpříjemnit si chvíle se starými řemesly nebo se zahřát medovinou. V dílničkách si vyrobíte drobné předměty vztahující se k Mikuláši a předvánočnímu času. Společně si zazpíváme vánoční písně. V podvečer se potkáte s postavami, které se na vsi v adventu pohybovaly – Martinem počínaje a Perchtou konče. Dílny: Výroba a pečení zvykoslovného mikulášského pečiva Čertík – zápich Mikuláš – zápich Anděl – zápich Ozdoba na stůl s vánočním ubrouskem Vánoční přáníčko se skládaným stromečkem Skládaná hvězda - ozdoba Výroba stočené svíčky ze včelí mezistěny Zvyky (hrnečky, hod pantoflem, lití vosku …) Kulturní vystoupení: 10:00 – Zahájení jarmarku, otevření dílniček, občerstvení v jídelně a obchůdků, špýcharu, Rodinného centra 10:05 – Dětský soubor Kbelíček, Praha 9 – V. Tupý „Lidové písně pro pohodu“ doprovázené na kytary“ 10:30 – MŠ Semínko Toulcův dvůr – M. Kapuciánová – Kytara, flétny + písně a říkanky 11:00 – Divadlo Žlutý Kopec, Praha – I. Hessová – „Andělé ze zapomenuté skříňky“ 12:15 – ZŠ Kozinova, Praha 10 – H. Pitáková 13:00 – Folklorní soubor Malá hudecká, Praha 8 – F. Staněk – „Písně z Moravy“ 13:50 – Kejklíř HOP – p. Čech „Kejklířovo kouzelné povídání“ se zapojením dětí, které se stávají součástí vystoupení. 14:50 – Dětský folklorní soubor Vonička, Čestlice - J. Vondráková – „Advent na Valašsku“ 16:00 – Uzavření dílniček 16:15 – Příjezd sv. Martina a Adventní postavy se společným zpěvem koled 16:45 – Ukončení jarmarku Vstupné: dospělí 80,- Kč, děti od 4 let, studenti, důchodci 40,- Kč Kč Rodinné vstupné: 1 dospělý a 2 děti 130,- Kč, 2 dospělí a 2 děti 210,- Kč

> Otevírací doba

10:00 - 16:30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 10
Ulice: Kubatova, Toulcův Dvůr

> Komentáře