Sport park Rybníček | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Sport park Rybníček

Foto: ImageUp

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Moderní sportovní areál, který nabízí široké spektrum služeb. Několik druhů sportů v kryté hale i venku (tenis, badminton), sportovní vzdělávání dětí, fit studio, fyzioterapie a masáže, jógu a další. Samozřejmostí je zázemí pro děti - venkovní i vnitřní koutek. Součástí Sport parku Rybníček je restaurace Rybníček, která nabízí prvotřídní burgery, čerstvé sushi a denní menu. Ubytovat se můžete v krásných nových Apartmánech Rybníček. Velkým lákadlem především pro děti je interaktivní naučná Človíčkova stezka pro všechny zvídavé človíčky. O tom, jak vznikal sport, od pračlověka až po novodobé Olympijské hry. Provede vás po ní 11 naučných tabulí (vzdělávací část), a na několika stanovištích (Človíčkovo hřiště) budete plnit úkoly, jako je hod, skok a podobně. Cílem Človíčkovy stezky je ukázat malým človíčkům i jejich hravým rodičům, co je podstatou sportu, ale nejen jako vrcholového fyzického výkonu. Dozvíte se, co je to „ideál krásy těla a ducha“, odkud se vzaly Olympijské hry nebo jak sport ovlivňovala ve středověku víra v Boha. Součástí Človíčkovy stezky je i RC dráha pro autíčka na dálkové ovládání, bosý chodníček, ohniště a další atrakce. Ve Sport parku Rybníček můžete navštívit řadu kulturních a sportovních akcí, na klíč nabízí catering, oslavy pro rodiny i firemní akce.

> Otevírací doba

Pondělí až neděle 9:00 - 23:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Staré Město
Ulice: Salašská 2182
Telefon: 730 150 181
E-mail: [email protected]

> Komentáře