Pod Hůrkou - restaurant, penzion, wellness | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pod Hůrkou - restaurant, penzion, wellness

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Ubytování ve venkovském penzionu rodinného typu. Penzion je umístěn v citlivě zrekonstruované staré usedlosti z roku 1897, uprostřed velké zahrady, která ve Vás vyvolá vzpomínky na starosvětskou atmosféru. - penzion má celkem 10 pokojů s možností přistýlek o celkové kapacitě 26 míst - na pokoji možnost připojení TV - pokoje jsou standartně vybavené samostatnou koupelnou, sprchovým koutem a WC - rodinné pokoje s dětskou postýlkou, pokoje s manželskými postelemi (king size), - pokoje se samostatnými lůžky (twin),… - interiér ladící s celkovou koncepcí venkovské elegance první republiky- - - - starožitný nábytek kombinovaný s novým kovovým nábytkem a nábytkem z masívu s kazetovým dekorem, na stěnách dobové rodinné fotky - každý pokoj je jiný, sjednocuje je decentní venkovský romantický styl, vyberte si podle svého vkusu… - Společenská hala nabízí příjemné posezení, knihovnu a dětský koutek - bezplatné internetové bezdrátové připojení v celém areálu penzionu - soukromé parkování na dvoře - příjemné prostředí venkovské zahrady se vzrostlými stromy a trávníkem - zahradní dětské hrací centrum - krytý bazén, parní lázeň a další wellness služby, poloha penzionu na turistických, běžeckých trasách a cyklostezkách Ubytování je ideální pro - romantické víkendové pobyty - svatební pobyty a líbánky - rodinné dovolené - teambuilding firemní pobyty - sportovní soustředění - školní výlety

> Otevírací doba

Denně

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Nová Hradečná
Ulice: Nová Hradečná 51
Telefon: 777 605 207
E-mail: [email protected]

> Komentáře