Břevnovské posvícení - druhá největší pouť v Praze | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Břevnovské posvícení - druhá největší pouť v Praze

> Termín

4.10.2019 - 6.10.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

15. ročník akce Kolotoče bez barier se koná vždy před zahájením Břevnovského posvícením a to ve čtvrtek 3. října od 14 do 16 hodin. Cílem akce je bezplatné točení, ježdění a houpání vyhrazené pro děti a mládež z ústavů, dětských domovů, stacionářů, rehabilitačních ústavů a v péči rodičů s různými stupni handicapu, kteří si atrakce nemohou užívat v normálním provozu. Pro účastníky budou připraveny posvícenské koláče, nápoje a také malé dárky, které vyrábějí děti z mateřské školky Jílkova v akci „Děti – dětem“. Partnerem této spolkové akce je sbírkový projekt Pomozte dětem, který společně organizují Nadace rozvoje občanské společnosti a Česká televize. Facebook Kolotoče bez barier V pátek odpoledne bude v provozu většina stánků a pouťové atrakce. 26. Břevnovské posvícení Od rána v sobotu už začne pravé posvícení. Ze stánků budou vonět a návštěvníky lákat k zakoupení různé pochutiny, např. pečené husy s knedlíkem a zelím, pečená hovězí a vepřová šunka, bramboráky, bramborové spirálky, palačinky, trdla a mnoho dalších chuťovek a specialit. Nebudou také chybět stánky pivem, medovinou, se sudovým vínem a burčákem. Břevnovský pivovar bude předvádět středověké vaření piva. Ani letos nebudou návštěvníci ochuzeni o čím dal oblíbenější staročeskou řemeslnou vesničku se stovkou stánků různých řemesel, dílniček pro děti a krčem pro hladové žaludky. Ve vesničce bude i spousty stánků, které budou řemesla předvádět a děti si je také budou moci vyzkoušet a něco si vyrobit. Ve vesničce bude své řemeslo předvádět kejklíř Štěpán. Facebook 26.břevnovské posvícení Program na pódiu začíná v sobotu i v neděli po obědě a každý návštěvník si v programu najde to své. Z pódia zazní hudba různých žánrů pro všechny věkové kategorie. PROGRAM HLAVNÍ PÓDIUM SOBOTA 12:00 skupina Fanygo - netopýři 14:00 zahájení 26.Břevnovského posvícení 14:20 MŠ Jílkova 14:30 ZŠ Marjanka 15:00 skupina Walda gang 16:30 18:00 skupina Bílá nemoc 19:05 ohňostroj 19:20 skupina Strahov 20:30 Ohňová show - kejklíř Štěpán 20:45 skupina Strahov 12:00-18:00 kejklíř ŠTĚPÁN ve vesničce NEDĚLE 12:00 skupina Veget 14:00 zahájení druhého dne 24.Břevnovského posvícení 14:30 skupina Harry band 16:00 skupina Bolesti 17:30 žonglér Štěpán 18:00 skupina Crezy Dog 19:05 ohňostroj 12:00-16:30 kejklíř ŠTĚPÁN ve vesničce Vstupné do areálu posvícení se žádné neplatí, i když je možné, že někteří vystupující budou v duchu dávných tradic vybírat za svá vystoupení do klobouku. Ale jinak je program volně přístupný všem, kteří přijdou. Po celou dobu posvícení jsou přístupné prostory Břevnovského kláštera. Akci pořádá Spolek břevnovských živnostníků z.s. s podporou Městské části Praha 6 a pod záštitou starosty městské části Praha 6 pana Ondřeje Koláře Akce probíhá také s podporou Břevnovského kláštera

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 6
Ulice: okolí Břevnovského kláštera, Markétská 1

> Komentáře