Noční strašidelný les v Hostivařském lesoparku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Noční strašidelný les v Hostivařském lesoparku

> Termín

27.10.2018

> Hodnocení

2.5  (2x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Temný podzimní večer, hustý černý les – ideální místo, kde člověk může potkat strašidla! Ale kdo se bojí, ať raději zůstane doma pod peřinou! Otestujte vaši odvahu na strašidelné noční stezce plné duchů, strašidel, ježibab a nočních děsů! 27. října se na vás připravují strašidla z celé Evropy! Po cestě Hostivařským parkem, která bude osvětlena jen slabými barevnými světélky, na vás čeká spoustu neživých exponátů, ale i živá strašidla. Strašidelnou atmosféru budou dokreslovat tajemné zvuky. Byli jste už v kostlivcově zahrádce? Viděli jste strom duchů nebo lidské kosti? Navštívili jste párty kostlivců? Všechny exponáty budou nasvíceny tajemným modrým světlem. Letos jsme si pro Vás připravili tyto miniúkoly: házení kostkou osudu, slož kostlivce v časovém limitu a nebo otevři tajemnou truhličku. Ani letos nepřijdete o svůj oblíbený bar U krvavé obludy – tentokrát budou koktejly v trochu jiném duchu, máte se opět na co těšit! Noční strašidelná stezka odvahy je vhodná pro děti od 4 let. Malé děti a ti, co se bojí, startují od 18:00 do 19:30 hodin, děti nad 6 let od 19:30 do 21:00 hodin – případně i déle. Děti do 12 let startují v doprovodu rodičů. Trasa je dlouhá cca. 1 km. Bude značená chemickými svítícími tyčinkami, reflexními odrazkami a fáborky. Baterku s sebou. Vstupné: 80 Kč/osoba nad 4 roky Start a cíl je cca. 250 m od ZOO koutku z ul. Na celně (značeno od zoo koutku) – přístřešek u dětského hřiště REZERVACE ČASU STARTU NUTNÁ na e-mailu: [email protected] do 27.10. do 10:00 (pak připravujeme trasu) Naše strašidelné lesy začínají za šera. Startuje se po 2 minutách tak, abyste si mohli strašidelnou atmosféru dostatečně užít a mohli jít sami. Na trase potkáte živá strašidla a spoustu neživých exponátů, jako vstupní brána – ďáblova tlama, hrobeček, dinosaurus, skřet, různá létající strašidla….. Trasa je dobře značená fáborky, reflexními prvky i barevnými svítícími tyčinkami. Každý rok máme několik stejných strašidel a několik nových. Letos budete moci potkat některá z těchto strašidel: vlkodlak, oběšenec, čert, kostlivec, loupežník, ježibaba, upír, noční lesní pán, mrtvá servírka, duch piráta…. v každém strašidelném lese mohou být jiná strašidla. Pokud budete potichu, budete moci uslyšet i strašidelné zvuky.

> Otevírací doba

18:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: K obecním hájovnám 10

> Komentáře