Malé oči- Dětský filmový festival | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Malé oči- Dětský filmový festival

> Termín

16.09.2017-17.09.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zveme diváky na dětský filmový festival Malé oči. Náročným zrakům nejen malých diváků přinášíme program filmových lahůdek a interaktivních programů. Během festivalového dne nabídneme program pro celé rodiny. Značná část programu bude zaměřena na animované filmy. Z nich diváci uvidí dlouhometrážní animované filmy PÍSEŇ MOŘE a OVEČKA SHAUN VE FILMU, kterou ozvláštní živý dabing. Z krátkometrážních filmů budeme promítat výběr z festivalu Prague Shorts. Festivalový den završíme nočním maratonem legendárního seriálu NÁVŠTĚVNÍCI. Při únavě z filmů si mohou diváci odpočinout buď v kavárně kina, nebo si můžou zvolit aktivní odpočinek v jedné z filmově-výtvarných dílen, které budou během festivalu v předsálí kina. Při doprovodných dílnách se účastníci obeznámí s postupem při tvorbě animovaných filmů, nebo s fungováním optických vynálezů z 19. století. Budou moci nahlédnout také do zákulisí kina, kam se běžný divák nedostane. ------------------------------------------------------------- PROGRAM: 16.9.2017 13:00 - Píseň moře | dabing 13:00 - Animační dílna 13:00 - Dílna prekinematografických vynálezů - optické hračky 15:30 - Kino všemi smysly s pásmem krátkých animovaných filmů 17:00 - Ovečka Shaun ve filmu + živý dabing 20:30 - Návštěvníci + přespání v kině

> Otevírací doba

od 13:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Universitní kino Scala, Moravské náměstí 3

> Komentáře