Svět Kostek Olomouc | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Svět Kostek Olomouc

> Termín

07.10.2017-08.10.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Pro velký zájem o jarní akci, na kterou se někteří návštěvníci kvůli dlouhé frontě ani nedostali, je pro vás připravena další výstava. A na co se můžete těšit? - 3x větší výstavní a herní prostory - 2 přízemní sály o rozloze přes 1000 m2 (parkování až pro 200 aut a bezbariérový přístup) Unikátní výtvory 70 stavitelů z celé ČR - o akci roste zájem nejen u široké veřejnosti ale i u samotných stavitelů. Velké hrací koutky a desítky tisíc kostiček na volné stavění *Lego obchod - prodejce specialkalega.cz pro vás připravil veliký výběr stavebnic s výstavními slevami. *HRY O LEGO CENY - Každý návštěvník, účastnící se hlasování o nejlepší model výstavy, má možnost na místě vyhrát jednu z 10 LEGO stavebnic. - Pro děti jsme připravili zábavné soutěže, za splnění většiny soutěžních disciplín dostanou menší LEGO dárek. - Jako předchozí ročníky můžete i tentokrát hlasovat pro model, který se vám nejvíce líbí a stavitele tím odměnit v soutěži pro vystavovatele. *LÁKADLA - téměř 4m velké funkční Ruské kolo - jde o světový unikát - 8x2,5m velké město s kolejištěm od jediného stavitele, kterému se Lego stalo celoživotním koníčkem - cca 30 filmových scének z českých a světových filmů - vydařený společný projekt několika autorů - pohyblivý betlém, který u nás v Olomouci bude mít světovou premiéru a bude součástí projektu LEGO Vánoce - pohled do historie modelů LEGO Technik - opět dorazí velmi oblíbená ROBOTIKA LEGO Mindstorms ze Střední průmyslové školy Jedovnice - mnoho dalších modelů na téma SW, Minecraft, Nexo Knights a jiné. *JEDINEČNOST Výstavy se účastní samotní stavitelé (autoři vlastních modelů), ti vtáhnou děti do her a ukážou jim, co se dá z LEGA postavit a jak si lze hrát. Na rozdíl od ostatních výstav, kde si návštěvník prohlíží modely zasklené ve vitrínách, zde probíhají ukázky, diskuze a hraní si. Inspiraci pro výstavy tohoto druhu jsme vzali ze zahraničí a snažíme se je organizovat v Olomouci i pro naše děti a jejich rodiče.

> Otevírací doba

So: 10:00-18:00
Ne: 9:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Olomouc
Ulice: Rooseveltova 472/79

> Komentáře