Festival Vyšehrátky 2018 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Festival Vyšehrátky 2018

> Fotogalerie

> Termín

7.9.2018-9.9.2018

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Festival (nejen) pro děti a jejich rodiče VyšeHrátky slaví patnáctiny! Dvojnásobná dávka pohádek, workshopy, oblíbené čtení slavných maminek, tatínků, tetiček a strýčků, dílny, herna a v neposlední řadě tradiční divadelní bojovka. Vítejte v Československu! Víkendový program pro veřejnost letošního ročníku se uskuteční od 7. do 9. září 2018 - jako vždy v prostorách Královské akropole na Vyšehradě. Ve všední dny dopoledne probíhá program pro školní skupiny. Po historicky laděných tématech v předchozích letech pořadatelé VyšeHrátek tentokrát obrátili svou pozornost k přírodním vědám – fyzice, chemii, biologii a dalším. Letošním tématem jsou tedy objevy a vynálezy. Cílem tzv. divadelní bojovky, která tradičně tvoří základní osu programu, je představit dětem významné vynálezy a vynálezce, objevy a objevitele, a to jak v širších kontextech, tak v konkrétních událostech. V pracovních dnech od 4. do 8. září nabídnou VyšeHrátky dopolední program pro školní skupiny ve formě zmíněné divadelní bojovky, od pátečního brzkého odpoledne odstartuje víkendový maraton programu pro širokou veřejnost. Kromě bojovky se můžete těšit na divadelní představení, workshopy zaměřené na film a nový cirkus, čtení (nejen) slavných tatínků... Program bude pestrý a bohatý. Hlavně nezapomeňte – Vyčůrat a hrát!

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 2 - Vyšehrad
Ulice: Staré Purkrabství

> Komentáře