Tankový den v Lešanech | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Tankový den v Lešanech

> Termín

2.9.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Tradiční Tankový den ve Vojenském technickém muzeu Lešany plánovaný na sobotu 2.9.2017. Stěžejním bodem programu Tankového dne bude i velká bojová ukázka, kterou připravil Vojenský historický ústav společně s Kluby vojenské historie, jejichž členové v této ukázce také aktivně vystoupí. Svým rozsahem půjde o skutečně mimořádné představení. Vojenské technické muzeum Lešany otevře své brány při 15. Tankovém dni v 9.30, program začíná o hodinu později, v 10.30. Jako každoročně bude i letos tvořen především dynamickými ukázkami, při nichž se představí těžká vojenská technika. Představí se i početná kolekce tanků, které budou mapovat historii těchto bojových prostředků od meziválečného období až po současnost. Od lehkých tanků československé výroby (např. Lt-35) až po současné tanky, tedy např. izraelský tank Merkava nebo českou verzi tanku T-72, tedy tank T-72M4CZ. V prezentaci současné bojové techniky se představí obrněný transportér Pandur, ale také bojové vozidlo ASCOD, automobily Iveco či HMMVW (Humvee) i bezposádkové pozemní vozidlo TAROS. K vidění budou také dobové tábory klubů vojenské historie: Gardekorps (Wehrmacht), Rota NAZDAR (československá samostatná obrněná brigáda ve Velké Británii), 16. obrněná divize (US Army, 2. světová válka), 4th Infarty Division (US Army, současnost). Připraveny budou i statické ukázky, divácké soutěže, v areálu bude možné spatřit vojáky v dobových uniformách a dostaví se i příznivci vojenské techniky ve vlastních historických vozidlech. Vstup na Tankový den je opět ZDARMA.

> Otevírací doba

od 9:30

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Týn nad Sázavou
Ulice: Lešany

> Komentáře