Jazyková škola Kids&Us - pobočka Vršovice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jazyková škola Kids&Us - pobočka Vršovice

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Jsme jazyková škola pro děti již od 1 roku s prověřenou metodikou, silnou touhou po inovacích a neustálém zlepšování. Jsme tady pro Vás a Vaše dítě, jeho lepší budoucnost. Děti učíme angličtinu přirozeným způsobem, a to už od jednoho roku jejich věku. Metoda Kids&Us respektuje spontánní proces učení jazyka a přistupuje k výuce angličtiny, jako by se jednalo o mateřský jazyk dítěte. To si tak prochází stejnými přirozenými fázemi jako při učení mateřštiny: poslechem, porozuměním, mluvením, čtením a psaním. Učíme na základě příběhů. Každý kurz má svého hrdinu, který je ve stejném věku jako žáci a prožívá stejné životní situace jako oni. To dětem umožňuje se se svými hrdiny ztotožnit, a přilnout k nim skrze nový jazyk. Holky a kluci v Kids&Us nejsou diváky, jsou samotnými herci. Díky bohaté interakci, opakování a emočním podnětům u nich vytváříme potřebu se aktivně vyjadřovat. Používáme vlastní výukové materiály vytvořené týmem pedagogů, metodologů, lingvistů, skladatelů, textařů a grafiků. Kids&Us metodika je kontinuální - propracovaná od jednoho roku až do osmnácti let. Děti k nám dochází na hodiny „po škole nebo po školce" jako do kroužku. Přesto jim Kids&Us metoda zaručuje každodenní kontakt s angličtinou a díky tomu po čase velmi dobře rozumí a mluví bohatým jazykem s autentickou výslovností. V průběhu let se naše škola rozrostla do počtu více jak 300 center v 8 zemích světa (Španělsko, Itálie, Francie, Belgie, Andora, Mexiko, Portugalsko, Česká republika) a společně s Kids&Us se anglicky učí více 100 000 žáků.

> Otevírací doba

dle rozvrhu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 10 - Vršovice
Ulice: Náměstí Svatopluka Čecha 1350/5
Telefon: 777 559 193
E-mail: [email protected]

> Komentáře