Rybářské slavnosti v Blatné | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rybářské slavnosti v Blatné

> Termín

24.6.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Blatenské Rybářské slavnosti už patří mezi specifika tohoto jihočeského města. Slavnosti si nelze představit bez vynikajících rybích specialit a doprovodného kulturního programu. Letošní novinkou je ale také jízda a prohlídka historického parního vlaku. Na Rybářských slavnostech v Blatné vás nečeká jenom průřez hudebními žánry, těšte se také na tradiční trhy, rybí speciality, prohlídky sádek Blatenské ryby a zámeckého lihovaru. Na Rybářských slavnostech se dále budou konat různé aktivity pro děti, divadlo v netradičních prostorách a v neposlední řadě na hudební program na vodním pódiu na nábřeží v Blatné. Tak jako v předešlých letech se i letos bude možno prohlédnout si zpracovnu ryb, správné zpracování kapra (zejména filetování), ochutnat rybí výrobky a zakoupit i ryby, které vyrostly v blatenských rybnících. Na co se můžete těšit v sobotu Slavnosti začnou průvodem. V dopoledních hodinách pobaví návštěvníky koncert dechové hudby Kameňáci, odpoledne pak koncert country kapel Sešlost a Z Vršku a také vystoupení blatenských mažoretek, a to bez vstupného. Večer do pozdních hodin vyplní opět hudba, k poslechu a zábavě zahraje skupina Fatima a tento večerní program bude zpoplatněn. Bohatý doprovodný program nabízí také zámek Blatná. Především prezenci nejrůznějších výrobků z Prácheňska, jarmark s ukázkami tradičních řemesel. Dospělé návštěvníky zaujme simulace lovu ryb na udici a simulace lovu kormoránů, děti přilákají různé soutěže s rybářským zaměřením. Na své si přijdou i příznivci swingu. Proběhne soutěž hasičských družstev o pohár starostky města Blatná, na rybníce Buzickém se bude konat sportovní rybolov. Nedělní putování V neděli se můžete zúčastnit turistického putování kolem rybníků ve Lnářích, které zpestří procházka lnářským zámeckým parkem s výkladem Ing. Jana Kurze.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Blatná
Ulice: zámek

> Komentáře