Jezero Poděbrady | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jezero Poděbrady

> Otevřeno

květen, červen, červenec, srpen, září

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Koupaliště Jezero Poděbrady je přírodní areál u vytěženého pískového povrchového dolu. Areál se nachází skoro v centru a patří k němu parkoviště pro cca 150 vozů. V areálu se nachází přírodní nudistická pláž, sociální zařízení, sprchy, 5 barů s občerstvením a pitím. Koupaliště Jezero Poděbrady je přírodní areál u vytěženého pískového povrchového dolu. Rozloha vodní plochy je kolem 260 ha. Areál se nachází 5 minut chůze od centra města na levém břehu Labe a je obklopen vzrostlou zelení. Na koupališti jsou 3 písečné pláže a zhruba 5000m² upravovaných travnatých ploch. Dva vstupy na koupaliště jsou situovány ze severní strany od centra města a z jižní strany od parkoviště za mostem pro zhruba 150 vozidel. V areálu koupaliště se nachází přírodní nudistická pláž, kemp pro stany a karavany, 5 občerstvovacích barů s nápoji a jídlem, 2 sociální zařízení, 2 sprchová místa s 18 sprchami. Součástí areálu je ON AIR ARENA pro zhruba 1000 návštěvníků určená k pořádání kulturních, společenských a firemních akcí. Koupaliště je vybaveno pro využití vodní plochy třemi loďkami, dvěma šplapadly, aquazorbingem a aquarollerem, jednou velkou a dvěma malými skluzavkami, nafukovacím fotbalem a hracími fotbálky. Nabídka je rozšířena o projížďky houseboatem vybaveným lehátky a barem s chlazenými nápoji. Areál je vhodný pro rodiny s dětmi, které mohou využít jižní mělkou pláž.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Poděbrady

> Komentáře