Mraveniště ve Sladovně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mraveniště ve Sladovně

Foto: Petr Brůha

> Videogalerie

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.4  (7x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Největší dětská galerie musí mít to největší Mraveniště. Sladovna ho má. Chcete ho vidět? Písecká Sladovna pro vás připravila třetí pokračování nejoblíbenější a nejúspěšnější interaktivní expozice pro děti s názvem Mraveniště. První dvě verze mravenčího doupěte byly z kartónu. Nové Mraveniště je ještě lepší - je ze dřeva a ve Sladovně bude nastálo! NOVÉ MRAVENIŠTĚ PRO DĚTI JE NYNÍ DŘEVĚNÉ. PŘIJĎTE HO VYZKOUŠET... Pokud navštívíte Galerii hrou v Písku a vydáte se do Mraveniště, vcítíte se do role malého lesního tvora, prozkoumáte desítky metrů tunelů a několik komůrek s audiovizuálními doplňky. Vyšplháte na strom, budete se procházet po dřevěných mostech, setkáte se s královnou a budete se starat o mravenčí kukly. UŽIJETE SI TUNELY, SCHOVÁVAČKY, MOSTY A DOKONCE I STROM, KTERÝ JE VYSOKÝ AŽ DO STROPU... Autorem našeho Mraveniště je výtvarník Vladimír Větrovský, který na něm pracoval s firmou Hřiště pod Květinou. Na stavbu veškerých objektů použili více než deset kubíků dřeva. Nevzali ho v lese, ale zrecyklovali staré nepoužívané palety. Vytvořili opravdové mistrovské dílo - však uvidíte sami. MRAVENIŠTĚ JE PEVNÉ, ODOLNÉ A OBROVSKÉ... Výtvarně ztvárněnou podobu mravenčího obydlí děti milují. Dosyta se v něm vyhrají, ale Mraveniště má také edukativní funkci. Skrze hru na mravence si děti osvojí mnoho informací z přírodopisu. Mraveniště je místo inspirující ke svobodné hře, která umožňuje fyzické vyžití a nabízí prostor pro vlastní dětskou představivost. DŘEVĚNÉ MRAVENIŠTĚ JE ZÁBAVNÉ, ALE TAKÉ MNOHÉMU NAUČÍ...

> Otevírací doba

od 2. února do 18. března 2018
Po: zavřeno
Út až So: 9 - 18
Ne: 9 - 17

od 18. března

Úterý: 9:00 - 12:00
Středa: 9:00 - 18:00
Čtvrtek: 9:00 - 12:00
Pátek: 9:00 - 18:00
Sobota: 9:00 - 18:00
Neděle: 9:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Písek
Ulice: Velké náměstí 113
Telefon: 608609797
E-mail: [email protected]

> Komentáře