Den otců na zámku Loučeň aneb táta jako z pohádky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den otců na zámku Loučeň aneb táta jako z pohádky

> Termín

18.6.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zámek Loučeň se přidal již před sedmi lety k oslavám Dne otců, a také v letošním roce připravil pro všechny táty, tatínky, otce a taťky dárek.Všichni muži, kteří se rozhodnou vyrazit se svými ratolestmi za společným zážitkem na zámek Loučeň dostanou vstup zdarma. Dostaveníčku pohádkových tatínků na zámku Loučeň bude vévodit loupežník Rumcajs. V tento den bude také otevřena nová výstava „50 LET LOUPEŽNÍKA RUMCAJSE". Nemáte někdy pocit, že tátů v pohádkách je málo? Kolik pohádkových tátů, otců a tatínků znáte? Určitě pana krále, co měl tři syny či tři dcery, tatínka Jeníčka a Mařenky, vodníka Hastrbucha, a pochopitelně Rumcajse, který svou rodinu měl rád nadevšechno. Přijeďte tedy se svými dětmi na zámek Loučeň a vypravte se do pohádky za těmito pohádkovými táty. Podívejte se společně, jací jsou ti praví tátové z pohádky. Budeme si na ně aspoň jeden den v roce s vámi hrát. Program Dne otců 18.06.2017 10:30 Bubnování v kruhu – velmi oblíbené 11:00 Vodník Ploutvička a Rusalka vaří lektvar síly 11:30 Loupežnická bitka 12:00 Bubnování v kruhu 12:30 Soutěže pro kluky i chlapy 13:30 Pohádka o Perníkové chaloupce 14:00 Bubnování v kruhu 15:00 Loupežnická bitka 15:30 Tatínku, hádej! ... co na to pan král? 16:00 Bubnování v kruhu

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Loučeň
Ulice: zámek

> Komentáře