Tenisová škola Brno | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Tenisová škola Brno

Foto: Tereza Gardavská

> Videogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Tenisová škola Brno se zaměřuje na pravidelnou celoroční výuku tenisu dětí i dospělých všech výkonnostních skupin. Začínající nebo pokročilé hráče vedeme od samého začátku k modernímu tenisu, důraz klademe na perfektní technické provedení a vyrovnanost všech úderů! Tréninkové programy jsou uzpůsobeny věku a potřebám jednotlivých hráčů, cílem je poskytnout komplexní tréninkovou péči. Důležitou součástí tréninkového procesu jsou pohybová cvičení zaměřená na všestranný rozvoj koordinačních schopností a dovedností. Při trénincích využíváme nejrůznějších pomůcek k tomu, aby byl trénink pestrý a zároveň i zábavný. Tréninky v tenisové škole jsou vedeny ve skupinách nebo je po dohodě možné sestavit efektivní individuální tréninkový program. Do lekcí tenisu promítáme nejen naše vlastní zkušenosti a individuální potřeby žáků, ale i nové profesionální metodické postupy. Výuka pomáhá při zlepšování techniky a jistoty tenisových úderů, koordinačních pohybů, zvyšování tělesné kondice, do budoucna dává možnost závodního hraní na turnajích a v neposlední řadě získání nových přátel. Cílem naší tenisové školy jsou usměvavé děti s dobrými tenisovými základy a přirozenou radostí ze hry! Tréninkový proces probíhá pod vedením zkušených tenisových trenérů ČTS s přihlédnutím k věku a úrovni trénovanosti. Přijďte si s námi zasportovat i vy. Tenisová škola Brno se může pochlubit příjemným zázemím, polohou i dostupností, přijatelnou cenou a profesionálním týmem trenérů. Provoz tenisové školy je celoroční, pro děti pořádáme soustředění, tenisové víkendy a letní kempy. V zimních měsících děti trénují v tenisové hale našeho areálu. Dejte dětem možnost aktivně a pozitivně trávit volný čas! Naši tenisovou školu najdete kousek od centra Brna na tenisových kurtech Moravské Slavie Brno, ulice Polní 8. Kontakt Tereza Gardavská 774 388 688 Filip Gardavský 603 262 072 [email protected]

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Polní 8
Telefon: 774388688
E-mail: [email protected]

> Komentáře