Velikonoční program pro děti na bobové dráze Prosek | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Velikonoční program pro děti na bobové dráze Prosek

> Termín

16.4.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Velikonoční neděle s programem a soutěžemi pro děti školního i předškolního věku. Kromě našeho dětského hřiště, budou připraveny ve spolupráci s dětskými animátory, soutěže pro děti. Už máte program na velikonoční víkend? Pokud ne, doporučujeme návštěvu Bobové dráhy na pražském Proseku. V neděli 16. dubna čeká na všechny návštěvníky bohatý program včetně soutěží o jízdy zdarma. Oslavte svátky jara s celou svou rodinou a přivítejte sluníčko po dlouhém zimním období. Tak jako každý rok se i letos uskuteční na prosecké bobové dráze tradiční rodinné odpoledne. Organizátoři si opět připravili řadu her nejen pro ty nejmenší, ale i dospěláky, na své si tak přijde opravdu každý. Malí i velcí mohou vyhrát poukazy na volnou jízdu zdarma. Volnou vstupenku můžete využít hned na místě nebo si ji schovat na příští návštěvu. Soutěže budou probíhat v neděli 16. dubna od 10:00 do 16:30 hod. přímo v areálu u bobové dráhy. Během celého dne budou na děti dohlížet zkušení animátoři, což znamená, že vy si můžete vychutnat pohodovou jarní neděli, zatímco vaše ratolesti se zabaví zdobením perníčků či pletením pomlázky. Ideálním místem pro váš odpočinek může být i letní terasa nebo zimní zahrada v prostorách tamní restaurace. V ní si můžete s dětmi pochutnat na výborném jarním menu s velikonočními dobrotami a nabrat síly do dalšího soutěžení. Velikonoce na Bobové dráze v Praze opět proběhnou v duchu klasických tradic, děti si kromě pletení pomlázek, zdobení perníčků mohou namalovat i veselé jarní obrázky.

> Otevírací doba

10:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: Bobová dráha, Prosecká 36

> Komentáře