Odemykání řeky Jizery | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Odemykání řeky Jizery

> Termín

8.4.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Tak jako každý rok i letos pro všechny vodáky odemkneme řeku Jizeru a zahájíme tak vodácko - turistickou sezónu. Naše tradiční vodácká akce proběhne 8. dubna 2017 od 10:00. Uskuteční se jako každý rok na Žluté plovárně na Malé Skále. Čekat vás tu bude jako obvykle bohatý doprovodný program, letos jsme pro účastníky připravili kouzelnou cesta s pohádkovými bytostmi ze Žluté plovárny do Líšného a zpět, trasa je vhodná i pro rodiny s kočárky. Tento den se děti poprvé setkají i s postavičkou Slunčíka, který se jistě přimotá i k aktu odemykání řeky a zajistí tak slunečné dny na celou sezónu 2017.. Zaparkovat můžete zdarma v obci Líšný, kouzelná pohádková stezka pro rodiny s dětmi vhodná i pro kočárky mezi Žlutou plovárnou a Líšným bude obousměrná. V Líšném můžete zajít od 11:00 na pohádku O Smolíčkovi, na Žluté plovárně na Malé Skále pak bude živě hrát jablonecká skupina SoUsEDI a od 13:30 zde děti mou shlédnout pohádku O pejskovi a kočičce. Ve 14:00 pak na Žluté plovárně proběhne odemčení řeky pro sezónu 2017. Celá akce vyvrcholí ve 14:30 již tradičním, každoročním závodem na lodi a koloběžce pro dvojice Tamzpátky. Hlavní cenou je sud piva, registrace na místě minimálně 30 min před závodem. Harmonogram: 10:00 Zahájení akce 10:00 - 16:00 Skupina SoUsEDI (Žlutá plovárna) 10:00 - 16:00 Kouzelná pohádková stezka (Žlutá plovárna - Líšný) 11:00 Pohádka O Smolíčkovi (Líšný) 13:30 Pohádka O pejskovi a kočičce (Žlutá plovárna) 14:00 Odemčení Jizery pro sezónu 2017 (Žlutá plovárna) 14:30 Závod dvojic Tamzpátky (Žlutá plovárna - Křížky a zpět) Po dobu konání akce bude všem návštěvníkům k dispozici i naše půjčovna lodí, koloběžek a lanové centrum. Půjčit si můžete kanoe, rafty i kajaky, a pokud to počasí dovolí nebo patříte mezi otužilce, můžete si vyzkoušet i jízdu na oblíbeném paddleboardu.

> Otevírací doba

10:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Malá Skála

> Komentáře