RC Společný den | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

RC Společný den

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

RC Společný den nabízí aktivity pro 3 generace Hledáte vhodnou pohybovou aktivitu pro Vaše děti, ve které se mohou postupně zdokonalovat a rozvíjet? U nás se mohou děti zaměřit na: • sportovní a atletickou všestrannost • cirkusovou gymnastiku a akrobacii • jógové cvičení • tanec • hrátky pohybové, tvořivé a jógové pro nejmenší Podporujeme aktivity otců se svými dětmi – kroužky pro rodiče s dětmi nabízíme i v podvečerních hodinách - florbal s tátou, sportovní Abeceda, Family cirkus apod. Kurzy nabízíme i pro dospělé a seniory, těhotné ženy i maminky po porodu. Specialitou našeho centra je večerní jóga jen pro muže. U nás načerpáte klid a pohodu v těchto kurzech: Jóga, Pilates, Qigong, cvičení pro těhotné, jóga pro maminky v přítomnosti dětí od narození do 1,5 roku, cvičení pro seniory, cvičení pro zdravá záda. Nabízíme i individuální lekce, terapie, masáže miminek. Podporujeme pohyb v každé životní etapě! Rozvrh našich kurzů najdete na: http://www.spolecnyden.cz/rozvrh/ Výhoda našeho centra: Zameškané lekce si můžete nahrazovat vždy do konce semestru, a to v rámci celé rodiny a vašich přátel. O své peníze tak nepřijdete! Zaujala vás naše nabídka? Přijďte si lekce vyzkoušet jednorázově! Přihlásit se na lekci/kurz nebo akci můžete zde: https://spolecnyden.webooker.eu Pokud je kurz obsazen, napište nám na [email protected]. Kurz se může uvolnit a pak ho nabídneme přednostně právě Vám. Těšíme se na SPOLEČNÝ DEN s Vámi! Rodinné centrum Společný den působí v prostorách: • Centrum bojových umění Dračí brána - Křenova 11, Praha 6 – Petřiny • Základní školy Petřiny-sever - Na Okraji 43, Praha 6 – Petřiny • Centrum LÁVKA – Kafkova 10, Praha 6 – Dejvice

> Otevírací doba

dle rozvrhu
http://www.spolecnyden.cz/rozvrh/

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 6 - Petřiny
Ulice: Křenova 11
Telefon: 774 720 779
E-mail: [email protected]

> Komentáře