Zahájení nové návštěvnické sezóny 2017 na hradě Šternberk | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zahájení nové návštěvnické sezóny 2017 na hradě Šternberk

> Termín

04.03.2017
11.03.2017
18.03.2017
25.03.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

První březnový víkend se znovuotevřou brány hradu Šternberk a bude zahájena nová návštěvnická sezóna 2017. Na první prohlídky tohoto roku se mohou návštěvníci těšit v sobotu 4. března. Navštívit hrad Šternberk bude možné i v další soboty 11., 18. a 25. března 2017. Prohlídky budou začínat vždy v 10, 12 a 14 hodin. Pro všechny návštěvníky máme připravenou rozšířenou prohlídkovou trasu. Program prohlídek bude tvořit: Základní okruh Liechtensteinské sbírky, který zahrnuje prohlídku prvního patra hradu včetně unikátního osobního výtahu. Exkluzivní prohlídky rekonstruované půdy. Prohlídka doprovodné výstavy „Liechtensteinská dominia střední Moravy“. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost shlédnout půdu hradu Šternberk, která prošla v roce 2015 generální rekonstrukcí. Tyto prostory je možné navštívit pouze při ojedinělých příležitostech. Ceny vstupného budou odpovídat výši za první návštěvnický okruh. Plné vstupné činí 110 Kč, snížené 80 Kč a rodinné vstupné 300 Kč.

> Otevírací doba

10:00-14:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Šternberk
Ulice: Státní hrad Šternberk, Horní náměstí 6

> Komentáře