Hraj si! Dvoudenní kurz lezení a plavání "staň se Superhrdinou" pro děti 5- 12 let | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hraj si! Dvoudenní kurz lezení a plavání "staň se Superhrdinou" pro děti 5- 12 let

Foto: Dominika Zábranská

> Termín

4.3.2017 - 5.3.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Kurz LEZENÍ a PLAVÁNÍ "staň se SUPERHRDINOU" s přespáním v tělocvičně Pro děti od 5 do 12 let Naučíme se či zlepšíme své dovednosti v lezení a plavání s BATMANEM a SPIDERMANEM. Celý víkend nebude chybět zábava, ale ani odpočinek a dobrodružné hry. sraz: v sobotu 4.3 v 9:30 v lezeckém centru Big Wall (Ocelářská 16, Praha 9- Vysočany) návrat: v neděli 5.3 v 16 hod u bazénu Zelený Pruh (Zelený pruh 1294/52, 147 00 Praha, Krč) s sebou: věci na lezení (sportovní oblečení), věci na plavání a věci na spaní (spacák, karimatku) a dále: svačina na sobotu i neděli, oběd a pití na sobotu VÍKENDOVÝ PROGRAM: Sobotní celodenní kurz lezení na umělé stěně Přespání v tělocvičně a bojovka Dopolední pohybové hry v tělocvičně Nedělní kurz plavání Tématické hry s Batmanem a Spidermanem - cena programu zahrnuje: sobotní večeři, pitný režim nedělní snídani a oběd vstupné a pronájmy sportovišť a tělocvičny instruktorský dohled DALŠÍ INFORMACE: - platba na účet 2601027478/2010, do poznámky uveďte jméno dítěte Nezapomeňte na naši akci: sourozenec či doporučený kamarád 50% sleva na účastnický poplatek. Po příchodu na sraz: Předejte dítě instruktorovi v HRAJ SI! tričku Podepiště přihlášku a souhlas se smluvními podmínkami informujte instruktora, kdo si díte po skončení akce dítě vyzvedne informujte instruktora o případných zvláštnostech dítěte- zdravotních i jiných Všechny aktivity přizpůsobíme věkovým možnostem dětí V případě nepřízně počasí, změna programu vyhrazena.

> Otevírací doba

9:30 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 8
Ulice: Budyšínská 12
Telefon: +420 720 158 071
E-mail: [email protected]

> Komentáře