Orientační běh Hradu Červený Újezd | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Orientační běh Hradu Červený Újezd

> Termín

28.1.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Přijeďte strávit aktivní den na Hrad Červený Újezd. Čeká Vás okruh po okolí, na které najdete 10 zastávek s jednoduchými úkoly. Na startu dostanete mapu s vyznačenou trasou, základní instrukce a můžete jít na to. Start: od Hradu Červený Újezd v době od 11 do 15 hodin, skupiny vypouštíme v rozestupu 5 minut Cíl: tamtéž, po kontrole dostanete teplý čaj, sušenky a diplom Délka trasy: 5 km (vycházkovým tempem max. na 75 minut) Obtížnost: lehká, vhodná pro malé děti i kočárky, malí běžci vítáni Skupiny: počet osob ve skupinách není omezen, vymyslete si jméno týmu a můžete soupeřit o lepší čas se svými přáteli. Sebou: vhodnou obuv a teplé oblečení, pití, popř. svačinu. Zápisné: 40 Kč/osoba Orientační závod je určen především pro rodiny s dětmi. Čas není důležitý, hlavní je si to užít a hýbat se. Upozorňujeme, že část trasy prochází přes frekventovanou silnici, proto musí být v každé skupině dospělý doprovod. V případě nepříznivého počasí bude závod zrušen. Sledujte tuto stránku nebo Facebook Hrad Červený Újezd. Po závodě navštivte naši restauraci Krčma, kde se můžete občerstvit a zahřát. Těšíme se na závodníky!

> Otevírací doba

od 11:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Červený Újezd
Ulice: U Větráku 280

> Komentáře