Lyžování na Monínci zdarma | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Lyžování na Monínci zdarma

> Termín

3.2.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

V průběhu sezóny na Monínci pro veřejnost proběhne celá řada akcí. Například v rámci akce Monínec patří dětem, která zde bude 3. února, budou moci děti oslavit pololetní vysvědčení. Všichni jedničkáři do 14 let si díky tomu zalyžují zdarma. Chybět nebude ani zábavný doprovodný program. Vysvědčení nebo jeho kopii budou žáci základních škol ukazovat hned u pokladen Areálu Monínec. K dispozici jim bude po celý den 1,2 kilometru dlouhá červená sjezdovka, která má ve své dolní části vylepšenou funline zónu s průjezdovým tunelem, terénními vlnami a klopenými zatáčkami. Na hlavní sjezdovku Monínce všechny pohodlně vyveze čtyřsedačková lanovka. Kromě toho bude pro děti připraven bohatý program na Hotelové sjezdovce Areálu Monínec, kde si budou moci vyzkoušet jízdu na skútru, bungee running na sněhu, hod koulí na cíl a slalom na lyžích.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Sedlec
Ulice: Monínec 7

> Komentáře