GASK - Galerie Středočeského kraje | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

GASK - Galerie Středočeského kraje

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Druhá největší galerie v České republice sídlí v prostorách rozsáhlé citlivě zrekonstruované barokní budovy bývalé Jezuitské koleje v Kutné Hoře. Galerie GASK se zaměřuje především na výtvarné umění 20. a 21. století. Galerie Středočeského kraje – je krajská instituce zaměřená na výtvarné umění 20. a 21. století. Sídlo GASK se nachází v jedné z hlavních dominant města Kutné Hory, v monumentální budově Jezuitské koleje. Na více než třech tisících metrech čtverečních poskytuje v Čechách ojedinělý přátelský galerijní prostor, inspirovaný konceptem nejznámějších světových galerií, jako je Centre Georges Pompidou v Paříži, Tate Modern v Londýně nebo MoMA v New Yorku. Na co se můžete v GASKu ještě těšit: proměnné výstavy stálou expozici „Stavy mysli/za obrazem“ v nové podobě programy lektorského centra pro všechny věkové kategorie audiovizuální herny pro děti bohatě zásobený Bookshop originální Designshop lahodné osvěžení v Café Fatal relaxaci a odpočinek v zahradách Jezuitské koleje bezproblémové parkování v krytých garážích DĚTSKÝ KOUTEK Dětský koutek navrhla Eva Koťátková jako inspirativní prostor bez zbytečné podbízivosti. Je otevřen od úterý do neděle od 10.00 do 18.00 hodin. Dětský koutek je určen dětem od dvou do deseti let. V pracovní dny je vstup do koutku zdarma. V sobotu a v neděli mohou návštěvníci galerie využít možnosti hlídání. V Dětském koutku se o děti postarají lektorky, které mají připravené drobné výtvarné aktivity, s dětmi si budou číst nebo jen dohlédnou, aby se dětem při hře ve "skále" nic nestalo. Cena hlídání je 40,- Kč / dítě. Pro návštěvníky s platnou vstupenkou do výstavy zdarma. Zdroj fotografií: GASK

> Otevírací doba

úterý - neděle 10:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Kutná Hora
Ulice: Barborská 51 – 53
Telefon: 327 511 135
E-mail: [email protected]

> Komentáře