Štědrý den v Zoo Plzeň | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Štědrý den v Zoo Plzeň

> Termín

24.12.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Pro řadu Plzeňanů, ale i dalších, se stala dopolední návštěva plzeňské zoo na Štědrý den, již tradičním svátečním rituálem. Nadělte zvířátkům do jesliček a chyťte si zlatou rybku, vánoční soutěžní naučná stezka, Vánoce u šimpanzů – dopolední program. Jejich první kroky vedou obvykle k jesličkám u Tropického pavilonu, kam položí nějaké pamlsky pro své oblíbené zvířátko. A než se projdou po zimní zahradě, absolvují soutěžní naučnou stezku na téma vánočních zvyků, na jejímž konci nelze neminout další soutěžní hru – chytání zlaté rybky. Získané ceny jsou oproti dárkům čekajícím večer pod stromečkem jen maličkostmi, ale každé dítě je získá za své vědomosti a šikovnost při chytání rybky v kádi do holých rukou. U některých je touha po jejím ulovením taková, že se svléknou i do půl těla. Ostatně nechytá se venku¸ ale v interiéru Tropického pavilonu. Kdo nebude právě na druhém konci zoologické a botanické zahrady, ten se určitě přijde podívat ve dvanáct hodin k ubikaci šimpanzů učenlivých. Právě v tento čas totiž budou lidoopi společně se svými ošetřovateli slavit svůj Štědrý den. A oslaví ho s obdobnou radostí a obdobnými emocemi z dárků jaké zažíváme i my, lidé.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Pod vinicemi 9

> Komentáře