Dyzajn market - zima 2016 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dyzajn market - zima 2016

> Termín

10.12.2016 - 11.12.2016
17.12.2015 - 18.12.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Druhý a třetí prosincový víkend se Dyzajn market poprvé rozprostře na Náměstí Václava Havla. Dva víkendy po sobě se až 300 designérů, autorů, tvůrců a výtvarníků sejde pod jednou “střechou” a představí svoji tvorbu široké veřejnosti. Během víkendů 10. - 11. 12. a 17. - 18. 12. 2016 se na piazettě Národního divadla uskuteční Dyzajn market. Největší výběrová open-air prodejní výstava autorské tvorby Dyzajn market představí přes 300 českých a zahraničních designérů i tvůrců. Prožijte letošní vánoční nákupy trošku jinak - originálně, a vyhněte se přeplněným obchodním centrům. Shánění dárků si můžete zpříjemnit a v klidu vše nakoupit na jednom místě bez strkanic, dlouhých front, a navíc na čerstvém vzduchu. Nadělte pod stromeček poctivý design, zahřejte se svařákem a zhlédněte módní přehlídky, koncerty, divadelní představení. Vlastní dyzajnerská kolekce Limitovka, velký dětský koutek, skvělé jídlo a pití. To vše bezbariérově a zdarma. Po oba víkendy bude na Náměstí i 13 pečlivě vybraných stánků s jídlem a pitím, které jinde nenajdete: KOKO food (alias Menu domů) se svými vývary (adventní víkend 17. - 18. 12.), Herbert sirupy (adventní víkend 10. - 11. 12.) a nebudou chybět ani tradiční coffee-blogeři z ILoveEspresso se svařeným vínem i kávou, která v rukách baristů vzniká bleskovou rychlostí a přesto v nejvyšší kvalitě. Těšit se můžete také na workshopy nejen pro děti ve vyhřívaném stanu. První víkend 10. - 11. 12. se budou skládat origami jeřábi na stromeček “splněných přání” pro dětský domov. Dále bude tento víkend poprvé představena předvánoční dílna, kde s dětmi zvládnete kompletní přípravu na Vánoce: Napíšete společně dopis Ježíškovi, vyrobíte ozdobu na stromeček a nakonec vše zabalíte do vlastnoručně vyzdobeného balicího papíru. O druhém víkendu (17. - 18. 12.) bude opět připraveno tvoření se značkou Pipasik, protože příprav na Vánoce není nikdy dost. A také se můžete těšit na workshop s tvůrci nově vzniklého Národního filmového muzea NaFilM (Palác Chicago na Národní třídě). Staňte se na Dyzajn Marketu na chvíli filmaři a oživte svoje kresby nebo zdánlivě neživé předměty! Fantazii se v animaci meze nekladou! Navíc u nás zjistíte, jak byla vyrobena většina zvuků ve vašem oblíbeném filmu a k čemu se používá hlávka zelí, sešívačka nebo mlýnek na kávu! A kdo se chce podívat přímo do filmového muzea, ať se vydá na komentovanou prohlídku! Skrýt popis

> Otevírací doba

10:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Piazzeta Národního divadla (náměstí Václava Havla)

> Komentáře