Čerti a čertice ze Starohradských pohádek | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Čerti a čertice ze Starohradských pohádek

> Termín

3.12.2016 - 4.12.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

O víkendu 3. a 4. prosince bude pro děti i dospělé připraven bohatý program na hradě a zámku Staré Hrady. Těšte se třeba na čtení z Velké knihy hříchů, ochutnávku čertovské medoviny a pekelně dobrých bonbónů nebo pekelné překvapení pro děti i dospělé! Pekelná překvapení, zábava a hry s čerty pro děti i dospělé po celý den. S opravdovým čertem, čerticí nebo veselou princeznou pak můžete navštívit starohradské peklo v Zámeckém pohádkovém sklepení. Tam zjistíte, kdo je to vlastně čertenice, jak vypadá čertí domácnost, kdo spravuje čertovské komíny, kde se čertíci učí čarovat a kdo ve skutečnosti peklu vládne. Kromě čertů a čertíků tu na vás čekají i draci, obři, vodníci, víly, skřítkové a spousta dalších pohádkových kamarádů. Na hradě a zámku Staré Hrady vám čerti a čertice představí na třicet druhů draků a dráčků, vílu Vitamínu a skřítky Baciláky a zavedou vás i do komnaty samotného Dračí krále Rozumbraďáka XVI.

> Otevírací doba

10:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Staré Hrady
Ulice: hrad

> Komentáře