Vánoce v Olomouci | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vánoce v Olomouci

> Termín

20.11.2016-23.12.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Tradiční vánoční trhy v historickém centru města - hodnotný program s populárními skupinami všech žánrů, divadlem pro malé i velké, adventní zvyky, dobové atrakce, vyřezávaný betlém, zpívání koled na náměstí, více než osm desítek stánků s kvalitním zbožím i vyhlášeným punčem najdete v Olomouci. Vánoční trhy v Olomouci nabízejí jako jediné v České republice originální kvalitu Norimberského vína a punče. Složení vína je přísně kontrolováno a po generace je receptura každého výrobku stejná. K dostání je zde přes 10 druhů vína a punčů, veškerý sortiment je prodáván i jako dárkové litrové balení. Ochutnat jej můžete na vybraných stáncích. A navíc vás pořadatelé zvou na otevřené kluziště, kde můžete sami či s rodinou bruslit denně zdarma až do konce února. Vánoční trhy v Olomouci startují 20. 11. 2016. Rozmanité druhy punčů, svařeného vína a dalších horkých nápojů ochutnáte na každých vánočních trzích, ale stěží tam napočítáte tolik druhů jako právě v Olomouci, kde se z punče a Norimberského vína stal nový vánoční fenomén. Kdo se vypraví na olomoucké Vánoční trhy a zejména do "punčového městečka" na Horním náměstí, může ochutnávat víno a punče s různým kořením, sladké i hořké, vylepšené rumem, griotkou nebo pomeranči. Vánoční trhy samozřejmě provází pestrý program. Vystupují populární skupiny všech žánrů, hraje se divadlo pro malé i velké, předvádí se adventní zvyky a dobové atrakce, nechybí ani vyřezávaný betlém a otevřené kluziště. Vydejte se za novými zážitky, navštivte Střední Moravu a užijte si adventní atmosféru uprostřed historické Olomouce! Část olomouckého Dolního náměstí v historickém centru města se proměnila ve veřejné kluziště. Přijďte si i vy zadarmo zabruslit! Pokud brusle nevlastníte, rádi vám je půjčí přímo na místě. V letošním roce se na vás těšíme již od 20.11. na Horním náměstí. Olomoucké sportoviště můžete využívat až do konce roku. K dispozici zde je půjčovna bruslí, osobní věci nebo třeba oblečení si můžete schovat do uzamykatelných skříněk. Především pro děti chystají provozovatelé nejrůznější soutěže. Během sezony se můžete těšit také na karneval na ledě, taneční večery nebo ukázky krasobruslení.

> Otevírací doba

Dle programu: http://www.vanocnitrhy.eu/program/

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Olomouc
Ulice: Horní náměstí

> Komentáře