Krokodýlek Olomouc | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Krokodýlek Olomouc

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

3.4  (18x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Krokodýlek Olomouc nabízí pětadvacet atrakcí včetně umělého jezírka, pirátské lodi nebo lanového centra. V jednu chvíli pojme až dvě stě lidí. K dispozici je více jak 25 úžasných atrakcí nejen pro děti, ale i dospělé. Můžete se těšit na 5 patrovou prolézací klec, lanové centrum, bazén s lodičkami, motorkovou dráhu, 7m vysokou horolezeckou stěnu a mnoho dalšího ... Najdete zde i restauraci, kde si zakládají na tom, aby Vaše děti vždy dostali zdravé a chutné dobroty. Kuchyň je orientována směrem k Itálii a můžete si vybrat z nabídky výborných těstovin, pizzy, salátů, minutek, dezertů a mnoho dalšího ... Chcete své dítě překvapit a uspořádat mu nezapomenutelnou narozeninovou oslavu? Narozeninové oslavy v našem centru jsou velmi oblíbené. Děti se vyřádí, užijí si spoustu zábavy na atrakcích a vy to máte bez práce a hlavně bez špinavého nádobí. Pro oslavence je připraven oddělený prostor s narozeninovým křeslem a výzdobou. Můžete si vybrat ze dvou variant – Mořský svět a Pirátský salónek. Obě dvě varianty jsou vhodné jak pro holčičky, tak pro kluky. Jídelní servis se vždy barevně doladí dle přání oslavence. Speciální vstupné pro narozeninové oslavy je podmíněno pronájmem salonku a minimálním počtem 6 dětí bez oslavence. Pro rezervaci oslavy nás prosím primárně kontaktujte na emailu [email protected]. Oslavenec + 2 dospělí zdarma, zbytek dětí a dospělých dle ceníku Pronájem párty boxu na 2 hodiny 399Kč nebo na 3 hodiny 449Kč Blahopřání od krokodýlka Olíka Drobný dárek pro oslavence v hodnotě 100 Kč Aby byla oslava dle vašich představ, rádi se s Vámi domluvíme na občerstvení včetně dortu či zábavném programu pro Vaše dítě včetně animátora. Jsme schopni zajistit vystoupení Kouzelníka nebo Balónkového klauna za přívětivé ceny.

> Otevírací doba

Pondělí: 10:00 - 20:00
Úterý: 10:00 - 20:00
Středa: 10:00 - 20:00
Čtvrtek: 10:00 - 20:00
Pátek: 10:00 - 20:00
Sobota: 10:00 - 20:00
Neděle: 10:00 - 20:00

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Olomouc
Ulice: Florykova 556
Telefon: 739 379 947
E-mail: [email protected]

> Komentáře