Korzo Národní: Díky, že můžem! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Korzo Národní: Díky, že můžem!

> Fotogalerie

> Termín

17.11.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Kde jinde si připomenout výročí sametové revoluce než na pražské Národní třídě? Bez politických hesel, kladení věnců nebo projevů plných prázdných frází, zato s koncerty kapel, divadlem pro děti, orchestry, workshopy, pouličními performancemi, prezentacemi neziskových organizací nebo třeba mší. Národní třída si připomene 29. výročí svobody Tak trochu jiná oslava Listopadu 1989 se pod názvem Korzo Národní s podtitulem “Díky, že můžem!” odehraje 17. 11. 2018 na Národní třídě. Důstojnou oslavu významného výročí mají ve svých rukou studenti vysokých škol, tedy mladí lidé, kteří sice předlistopadovou dobu osobně nezažili, ale o to více jsou vděčni za možnosti, které žádná z předchozích generací neměla. Díky, že můžem! To chceme říct 17. listopadu na Národní třídě, kde se vše dalo před 29 lety do pohybu. Nechceme nadávat u piva, provolávat patetická hesla nebo deklamovat prázdné fráze. Chceme ukázat, jak se dá naložit s nabytou svobodou – v umění, občanské společnosti, veřejném prostoru. Chceme poděkovat lidem, kteří nám svobodu nejenom umožnili, ale také nám ukázali jak nejlépe s ní naložit. Důstojně a zároveň živě vzdát hold aktérům let ’39 a ’89 a oslavit jediný mezinárodní den, který vznikl právě zde. Chceme ukázat, že svoboda pro nás není samozřejmostí, ani prázdným slovem. Rádi bychom se setkali a pobavili s Vámi všemi, pro něž je tento den stejně významný jako je pro nás. Přijďte si poslechnout koncerty, divadla, exhibice a pomoci nám říci “Díky, že můžem”, všem těm, kteří se tehdy na stejném místě zasloužili o to, že naše oslavy můžou být takové, jakými jsou. . I letos jsme součástí Festivalu svobody, platformy zastřešující akce pořádané různými iniciativami s cílem připomenout události spojené se 17. listopadem a propagovat demokratické principy a hodnoty občanské společnosti. Více na www.festivalsvobody.cz

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Národní třída

> Komentáře