Mikulášské jízdy Prahou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mikulášské jízdy Prahou

> Termín

3.12.2016 - 4.12.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Vyjeďte si v předmikulášském čase nostalgickými parními vlaky po pražských nádražích a užijte si setkání s Mikulášem a jeho družinou. Všechny hodné děti dostanou od Mikuláše malý dárek. Pro ty zlobivé má čert připraveno uhlí z lokomotivy. a doprovodný program plný zábavy pro děti i dospělé. České Dráhy, a.s. ve spolupráci s organizátorem Pražské integrované dopravy ROPID, SŽDC státní organizací, společností ČD Cargo, DDM Prahy 5 a Pivovarem Ferdinand připravily pro malé i velké zájemce tradiční jízdy parního vlaku s Mikulášem a zábavného projektu pro děti CYKLOHRÁČEK. Centrem Mikulášských jízd se stane nádraží Praha Smíchov. Parní vlak bude vždy po oba dny vyjíždět z tohoto nádraží a projede postupně několik tras po pražských tratích a také k hradu Karlštejn. V čele parního vlaku vyjede parní lokomotiva řady 475.179 (Šlechtična).Jízdné v parních vlacích pro dospělé osoby je v sobotu stanoveno na 200 Kč. U večerní jízdy s ohňostrojem na 240 Kč. V neděli pak na 160 Kč. CYKLOHRÁČEK bude projíždět také několik tras v okolí Prahy a v sobotu večer se potká s parním vlakem v Praze Zličíně. Jízdné v Cyklohráčku pro dospělé osoby je v sobotu stanoveno na 100,- Kč. U večerní jízdy s ohňostrojem na 120,- Kč.V neděli pak na 80,- Kč. Jízdenka pro děti od 6 do 15 let je za poloviční cenu. K jízdenkám zakoupeným v předprodeji je vydávána zdarma místenka. Místa v cyklohráčku do vyprodání kapacity soupravy. Děti do 6 let se přepravují zdarma bez nároku na místo k sezení (místenku). Třešničkou na dortu bude několikaminutový ohňostroj na tomto nádraží. V kulturním sále na nádraží Praha Smíchov se po oba dny bude konat výstava modulového kolejiště modelářů ze Slivence. Na 1. Nástupišti budou umístěny stánky s prodejem suvenýrů s železniční tématikou a samozřejmostí budou stánky s občerstvením a něčím pro zahřátí Předprodej jízdenek a místenek: na Masarykově nádraží (denně od 8.00 do 18.00 hod. vyjma přestávek 12.00 až 12.30 hod. a 16.00 až 16.15 hod. tel.: 972 246 161) na nádraží Praha Braník (denně 7.00 – 11.30 a 12.30 – 17.20 ). tel.: 725 859 426. Případně další informace e-mailu: [email protected] nebo [email protected] .

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: Nádraží Smíchov

> Komentáře