Halloween v ZOO Zlín | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Halloween v ZOO Zlín

> Termín

29.10.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Přijďte si v sobotu 29. října užít strašidelnou procházku areálem zoo! Čekají na vás čarodějnice, duchové, kostlivci, dětská halloweenská komentovaná prohlídka, premiérová strašidelná procházka a odměna za halloweenský kostým! Navíc v sobotu prodlužujeme otevírací dobu do 19.30 hod. Areál zoo od hlavního vstupu po pavilon žiraf a poprvé i interiéry zámku Lešná zpestří netradiční výzdoba. Náš tým zahradníků opět připravuje nápadítá aranžmá, ve kterých samozřejmě nebudou chybět čarodějnice, kostlivci, obrovské pavučiny, duchové, netopýři, dýně a další motivy. Navíc od 13.30 do 15.00 hod. si na nádvoří zámku Lešná můžete sami vydlabat a odnést domů svou „dýňovou lampičku“. K Halloweenu neodmyslitelně patří světýlka a lampiony, určitě proto vezměte lampiony s sebou. Pro všechny případy však u hlavního a sezónního vstupu nabídneme od 14.00 hod. k zakoupení celou halloweenskou lampionovou soupravu, tzn. lampion, svíčku a dřevěné držátko, popř. umělé držátko. Dětské halloweenská komentovaná prohlídka s čarodějnicemi Pokud si chcete i s malými dětmi užít netradiční procházku zoo, stačí před půl čtvrtou přijít k tropické hale. První prohlídka startuje v 15.30 hod, další pak v 15.45 a 16.00 hod. NOVINKA! STRAŠIDELNÁ PROCHÁZKA SE STEZKOU ODVAHY Premiérově jsme pro vás připravili vskutku strašidelnou noční procházku areálem zoo. Od expozice lachtanů po pavilon žiraf můžete od 17.00 do 19.00 hod. zavítat na netradiční nasvícená stanoviště, na kterých vyzkoušíme vaši odvahu, statečnost a také ukážeme, že "strach má někdy velké oči". Ti nejzdatnější si určitě nenechají ujít speciální stezku odvahy, která povede od spodního bazénu tučnáků po stezce dinosaurů. Všechna stanoviště budou označena, cestu vám také usnadní světelný navigační systém. Upozornění: Strašidelná procházka není určena pro malé děti. Zvažte proto prosím svoji účast s dětmi do 8 let. ODMĚNA ZA HALLOWENSKÝ KOSTÝM! Každý návštěvník, který v sobotu 29. a v neděli 30. října přijde do zoo v halloweenském kostýmu, získá při vstupu hezký dárek! Speciální strašidelnou výzdobu zoo budete moci obdivovat během celého prodlouženého víkendu (tzn. 28., 29. a 30.10.), v závislosti na počasí i v průběhu prvního listopadového týdne. Určitě doporučejeme zavítat do restaurace Tyrol. Během víkendu se zde budou servírovat skutečné halloweenské delikatesy!

> Otevírací doba

8:30-18:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Zlín
Ulice: ZOO Zlín, Lukovská 112

> Komentáře