Do Sladovny míří velká osobnost dějin lidstva - Leonardo da Vinci | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Do Sladovny míří velká osobnost dějin lidstva - Leonardo da Vinci

> Termín

25.10.2016 - 30.4.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Do Sladovny míří velká osobnost dějin lidstva - Leonardo da Vinci Nízké trámy písecké Galerie hrou dostanou nový kabát, aby jejich návštěvníci mohli od 25. října pronikat do tajů nevšední interaktivní výstavy inspirované odkazem malíře, sochaře, architekta, přírodovědce, hudebníka, spisovatele, vynálezce a konstruktéra Leonarda da Vinci. Budete se bavit a přitom poznávat Program atraktivní výstavy dá dětem šanci ponořit se do říše da Vinciho vynálezů, umění a vědecké práce, ale nejen to. Malí i větší návštěvníci se budou moci vypravit také do světa fantazie v prostoru ke hraní, který umělecky a imaginativně interpretuje Leonardovu mysl. Namalujte Monu Lisu a jezděte v tanku První část programu děti stráví v prostoru výstavy Objevárium: Leonardo. Zde dostanou mimo jiné možnost vyzkoušet si načrtnout Leonardovy kresby, manipulovat s modely Leonardových vynálezů, hrát si v jeho válečném tanku, postavit přenosný most, digitálně přetvořit vlastní tvář do podoby Mony Lisy či sestavit anatomické modely. Staňte se vynálezcem V rámci druhé části programu bude na Leonarda v každém z návštěvníků čekat Leonardium , otevřený prostor pro tvoření a vynalézání, vybavený množstvím různých materiálů, kde si každý může procvičit svou vlastní kreativitu a konstruktérské dovednosti. Leonardium je prostor inspirovaný da Vincim a vytvořený podle modelu kutilské laboratoře (Tinkering Lab) světově proslulého muzea Exploratorium v San Franciscu.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Písek
Ulice: Velké náměstí 113
Telefon: +420 387 999 997
E-mail: [email protected]

> Komentáře