Týden duchů v Zoo Dvůr Králové | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Týden duchů v Zoo Dvůr Králové

> Termín

22.10.2016 - 30.10.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

ZOO Dvůr Králové zahájí v sobotu 22. října tradiční podzimní akci Týden duchů. Strašidelnou atmosféru umocní živá strašidla, stezky odvahy, ale především stovky vydlabaných dýní rozzářených svíčkami. Chybět nebudou ani dýňové nadílky pro zvířata. Týden duchů potrvá do neděle 30. října. Součástí oslav Týdne duchů bude dlabání dýní přímo v zoo. Každý návštěvník si tak bude moct na určených stanovištích (u Restaurantu Lemur, Neumannovy vily a u velkého dřevěného hradu naproti Zooshopu) vydlabat dýni dle své fantazie a umístit ji na libovolné místo v zoo. Navečer pak stovky dýňových strašidýlek rozsvítí celou zahradu. Tento rok je v plánu připravit pro návštěvníky okolo 4 500 dýní. Sváteční program bude obohacen v pátek 28. října, kdy na návštěvníky čeká stezka odvahy s živými strašidly a strašidelné soutěže o ceny. Stezka vede kolem Ostrova lemurů, ale lemury zde tentokrát neuvidíte. Místo nich tu všechny odvážlivce přivítají čarodějnice, duchové a kostlivci. Během oslav si přijdou na své i zvířata. Pro ty jsou na každý den připraveny dýňové nadílky doplněné o jejich oblíbené pochoutky. V provozu během Týdne duchů, a to od 26. do 30. října, bude navíc i lanový park Katika Miti od Yellow Point, který najdete mezi výběhy nosorožců a lvů v pěším safari. Zoo bude během Týdne duchů otevřena od 9 do 18 hodin, zůstat ale můžete i déle. Dlabání dýní je zdarma, dýně však není možné odnášet se zoo.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Dvůr Králové nad Labem
Ulice: Štefánikova 1029

> Komentáře