Cirkus Berousek na Hagiboru | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Cirkus Berousek na Hagiboru

> Termín

6.10.2016 - 6.11.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Jedním z nejslavnějších českých cirkusových rodů je rodina Berouskova, jejímž nejznámějším představitelem byl Ferdinand Berousek. Společně se svými syny natáčel i film šest medvědů s cibulkou, kde hlavní roli hrály právě Berouskovi medvědi. Přijďte se na ně podívat! Karel a Erik Berousek, majitelé jednoho největšího a nejslavnějšího českého cirkusu Berousek original cirkus sultán, jsou představiteli sedmé generace Berousků. Cirkusovému umění se učili od svého otce Karla Berouska. Dnes předvádějí umění na nejvyšší světové úrovni. Drezury zvířat, kterou tuto rodinu proslavily, jsou prováděny s tolerancí, porozuměním a láskou ke zvířatům, které motivují výhradně krmivem a cvičí je pouze v tom, co je baví a k čemu je nemusí nutit. Rodina Berousková chová víc než 80 kusů cizokrajných zvířat jako např. velbloudy dvouhrbé, lamy, alpaky, papoušky ara, shetlandské frýzké koně, strakaté osly, čínské kačeny, opice makak rezus, krokodýly, aligátory, bengálské a sibiřské tygry a vzácného bílého tygra. Jako jediní se mohou pochlubit vlastním chovem tygrů, velbloudů, opic, oslíků. Snaží se zaujmout nejen malé děti, ale i jejich rodiče a prarodiče, proto v programu uvidíte jak vystoupení zvířat, tak artistická vystoupení v novém moderním stylu.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 10
Ulice: Vinohradská/Počernická u stanice metra Želivského

> Komentáře