Noční strašidelný les - stezka odvahy Hostivař | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Noční strašidelný les - stezka odvahy Hostivař

> Fotogalerie

> Termín

8.10.2016

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Temný podzimní večer, hustý černý les - ideální místo, kde člověk může potkat strašidla! Ale kdo se bojí, ať raději zůstane doma pod peřinou! Otestujte vaši odvahu na strašidelné noční stezce plné duchů, strašidel, ježibab a nočních děsů! Na trase stezky odvahy, která bude osvětlena jen slabými barevnými světélky a reflexními prvky, na Vás čekají nejen živá strašidla, ale i neživé exponáty. Strašidelnou atmosféru budou dokreslovat tajemné zvuky. Nebudou Vám po střetu s kostlivcem strachy chrastit kosti víc než jemu? Dokážete utéct pře d čertem, který si vás bude chtít vzít do pekla a ubráníte se vlkodlakovi, aby se i z Vás nestala noční obluda? Naše strašidelné lesy začínají za šera. Startuje se po max. 1 minutě tak, abyste si mohli strašidelnou atmosféru dostatečně užít a mohli jít sami. Na trase potkáte 9-10 strašidel a spoustu neživých exponátů, jako závěsná strašidla, hrobeček, bizoní rohy, skřeta, pavučiny obrovského pavouka, strašidelný strom, kostru... Noční strašidelná stezka odvahy je vhodná pro děti od 4 let. Malé děti startují od 18:30 do 19:30 hodin (to ještě budou strašidla hodná a spíš si budou s dětmi povídat), děti nad 6 let od 19:30 do 20:30 hodin (to už ale budou strašidla strašit fest). Děti do 12 let startují v doprovodu dospělých. Start a cíl: Přírodní park Záběhlice-Hostivař u dětského hřiště u ZOO koutku z ulice K obecním hájovnám (od ZOO koutku značeno fáborky) Termín: 8.10.2016 Trasa: cca 1,5 km, sjízdná s kočárky Cena: 50 Kč/účastník nad 4 roky Prosím o rezervace času startu na [email protected]

> Otevírací doba

od 18:30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 10
Ulice: Přírodní park Záběhlice-Hostivař u dětského hřiště u ZOO koutku
E-mail: [email protected]

> Komentáře