Toboga Fantasy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Toboga Fantasy

> Videogalerie

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.4  (28x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Toboga Fantasy je největší rodinný sportovně – zábavní indoor park v České republice. V hale na ploše přes 6 000 m2 se nachází přes třicet hracích a sportovních atrakcí, které nabízejí nezapomenutelné zážitky. Každá z nich nás zavede do světa fantazie, kde nic není nemožné. Všechny atrakce jsou určené jak pro děti, tak pro dospělé. To znamená, že rodiče mohou řádit se svými dětmi. Je zde také koutek pro nejmenší návštěvníky. Všechny atrakce a zařízení podléhají přísným bezpečnostním i hygienickým předpisům. Dospělí mohou proto nechat své ratolesti bez obav skotačit, a sami si mohou návštěvu centra zpříjemnit v prostorách restaurace, využít čtenářský koutek nebo sledovat různé projekce a vystoupení. Restaurace v prostorách zábavního centra Toboga nabízí široký výběr občerstvení a teplých jídel. V Toboga Fantasy je možné oslavit dětské narozeniny nebo uspořádat jiné párty na míru. Park je samozřejmě otevřený i dospělým na firemní akce, večírky nebo teambuilding. Školy či školky mohou park využít jako cíl školních výletů s doplňkovými vzdělávacími čí tělovýchovnými programy. Toboga Fantasy je sportovně – zábavní centrum koncipované jako park pro aktivní trávení volného času dětí a rodičů za každého počasí. V Toboga Fantasy nejsou na rozdíl od jiných center žádné hrací automaty a jiná gamblerská zařízení. Toboga Fantasy pořádá množství akcí a doprovodných programů. Mezi oblíbené akce patří například Noc v Toboga pro děti, After work párty pro dospělé, závody na tobogánech, závody dvojic na horolezecké stěně, výtvarné dílničky, lov pokémonů, Toboga 3v1 (den, noc, den), Toboga all inclusive atd. Zábavní Park Toboga Fantasy byl otevřen počátkem května 2016 v Avion Shopping Parku na Zličíně (vedle Ikea). Toboga Fantasy je čtvrtý ze zábavních parků Toboga, které v České republice již úspěšně řadu let fungují - Bongo v Brně, Galaxie ve Zlíně a Tongo v Hradci Králové. Za zmínku jistě stojí, že stěny všech čtyř zábavních center vyzdobil dětskými „fantasy graffiti“ malíř, ilustrátor a frontman skupiny Poletíme? - Rudolf Brančovský, který svými malbami zkrášlil řadu restaurací, kaváren a veřejných prostor. Nemáte se čeho bát. Všechny atrakce i hala jsou pravidelně dezinfikovány. Navíc jsou v prostorách k dispozici dezinfekční mýdla.

> Otevírací doba

Pondělí - Středa
14:00 - 19:00
Čtvrtek - Neděle, Svátky a Prázdniny
10:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: Skandinávská 5a
Telefon: 608 500 208
E-mail: [email protected]

> Komentáře