Večerní lampiónové prohlídky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Večerní lampiónové prohlídky

> Termín

30.09.2016
07.10.2016
14.10.2016
21.10.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zveme vás na oblíbené lampionové prohlídky zoo a večerní prohlídky zámku Lešná! Ta první proběhne v pátek 30. září, další tři pak 7., 14. a 21. října 2016. Romantické světlo loučí, atraktivně osvětlený zámek Lešná, tajemné zvuky nesoucí se celým areálem – to vše slibuje neopakovatelné zážitky. Všichni příznivci zvířat a romantických procházek mohou zavítat do zoo ve zcela netradiční dobu a zažít její večerní atmosféru. 30. září bude hlavní a sezónní vstup otevřen nepřetržitě po celý den až do 19.30 hod., v říjnu bude sezónní vstup k dispozici od 14.00 hod. Poblíž obou vstupů si můžete zakoupit celou lampiónovou soupravu (tzn. lampion, svíčku a dřevěné držátko). Vstupné na večerní prohlídky se nemění, zůstává stejné jako při běžné návštěvě zoo. Večerní návštěvu zoo zpestří prohlídky areálu s průvodcem. Za doprovodu odborných pracovníků zoo se tak můžete seznámit s chovanými zvířaty a dozvědět se spoustu informací o zlínské zoo. Jedinou podmínkou pro zajištění účasti na prohlídce s průvodcem je dostavit se včas na nádvoří zámku Lešná, odkud budou zmiňované prohlídky začínat. První prohlídka s průvodcem odstartuje v 18.30, další pak v 18.40, v 18.50, v 19.00, v 19.10, v 19.20 a poslední v 19.30 hod. Doporučujeme zavítat také na večerní prohlídky zámku Lešná. Průvodci v dobových kostýmech vás zavedou do 30. let minulého století a představí vám původní obyvatele zámku, hraběcí rod Seilernů. První zámecká prohlídka odstartuje v 18.30 hod., další budou následovat ve dvacetiminutových intervalech. Vstupné do zámku pro všechny kategorie návštěvníků činí 30 Kč za osobu. I letos si děti a dospělí mohou vydlabat svou "dýňovou lampičku". Při všech prohlídkách začínáme v 17.00 hod. na nádvoří zámku Lešná. Občerstvení zajistí restaurace Tyrol poblíž zámku Lešná, Limpopo u sezónního vstupu, Neapolitáno u tropické haly Yucatan a KefaBar v etiopské části zoo. Otevřeny budou také prodejny suvenýrů. Na závěr ještě jedna malá rada. I když budou cesty a chodníky osvětleny, doporučujeme vzít s sebou kapesní svítilnu. Pokladny zoo se uzavřou v 19.30 hodin, samotná noční ZOO Zlín poté ve 21.30 hod.

> Otevírací doba

18:30-21:30

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Zlín
Ulice: ZOO a zámek Zlín-Lešná, Lukovská 112

> Komentáře