Houbyfest - Největší houbařský festival v Čechách | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Houbyfest - Největší houbařský festival v Čechách

> Termín

8.10.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Druhý ročník Houbyfestu se uskuteční 8.10. opět v Řevnicích u Prahy uprostřed Brdských lesů. Festival nabídne bohatý kulturně-gastronomický program zaměřený na fenomén houbaření. Pro návštěvníky je připravena pestrá přehlídka “houbové gastronomie”: houbové ragú, houbová polévka, guláš, houby nadívané, nakládané, grilované, houbové rizoto, houbový koláč, houbové palačinky atd. Návštěvníci zde také najdou vše potřebné pro houbaření. Každý, bez rozdílu věku, si může opéci buřta a zúčastnit se druhého ročníku Mistrovství ČR o nejkrásněji nařezaného buřta na opékání. Zájemci se vydají na houbařskou vycházku s mykologem či navštíví výstavu hub v “Boudě” u nádraží, kde bude také mykologická poradna. Děti a hraví dospělí se pobaví u her a workshopů s houbařskou tématikou. S režisérem Tomášem Vorlem si pohovoříte o psychydelických účincích lysohlávek a o jeho “Cestě z města”, vstupné na dvouhodinovou přednášku 80 Kč. V unikátním prostředí Lesního divadla vystoupí od 15.00 Kašpárek v rohlíku, vstupné 250 Kč v předprodeji 200 Kč.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Řevnice

> Komentáře