Veletrh For Toys, For Babies a For Games | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Veletrh For Toys, For Babies a For Games

> Fotogalerie

> Termín

6.10.2016 - 9.10.2016

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Podzimní veletrhy pro děti už se blíží! Veletrh FOR TOYS i letos přinese spoustu zajímavých novinek ze světa hraček a her. Vedle expozic od předních českých firem bude na návštěvníky čekat řada veselých pódiových vystoupení a soutěží. Děti si na veletrhu mohou hračky a hry také samy vyzkoušet a rodiče tak budou bohatší o tipy na vánoční dárky. Děti, které baví psané a mluvené slovo jistě na veletrhu ocení expozici DĚTSKÉ TISKOVÉ AGENTURY, kde si budou moci zahrát na novináře. Webový portál KAM S DĚTMI je již tradičně hrdým mediálním partnerem veletrhu a tentokrát si pro malé návštěvníky připravil krásný program ve spolupráci s Kidtown.cz. Na stánku 2C08 si budou děti ale i dospělí moci vyzkoušet stavebnici Kapla a další spoustu kreativních a úžasných hraček. Krom toho nabídneme pro všechny malé návštěvníky ztracenky, které jsme připravili ve spolupráci s Pojišťovnou VZP a dětským úrazovým pojištěním Medvídek. Naše milé hostesky budou u vstupů do veletržního areálu rozdávat ztracenky všem dětem a rodiče tak budou mít větší pocit jistoty. Nebude chybět ani oblíbený maskot medvídek Vilda, se kterým se děti tak rádi mazlí a fotí a určitě bude pro každého i nějaká malá odměna. Ucelenou prezentaci potřeb pro děti a kojence mají v režii vystavovatelé veletrhu FOR BABIES. Ti pro maminky, které chtějí jít s dobou, přichystají nejnovější hity z oblasti kojeneckých potřeb, dětského nábytku, módy a hygieny. Chybět nebudou ani nové kolekce dětských kočárků a autosedaček. V neposlední řadě se návštěvníci mohou těšit na veletrh FOR GAMES. Na 5. ročníku veletrhu videoher a interaktivní zábavy bude připraveno to nejlepší z herního trhu v ČR – přichystána bude pestrá nabídka jak herního hardwaru, tak i softwaru. Více informací na: www.forgames.cz Souběžně s těmito veletrhy proběhne také 25. ročník modelářského a hobby veletrhu MODEL HOBBY.

> Otevírací doba

6. 10. (čtvrtek) 10.00 - 18.00
7. 10. (pátek) 10.00 - 18.00
8. 10. (sobota) 9.00 - 18.00
9. 10. (neděle) 9.00 - 16.00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9 - Letňany
Ulice: Beranových, Výstaviště PVA

> Komentáře