Zážitková naučná stezka Dvě země | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zážitková naučná stezka Dvě země

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Celkem na 22 zastávkách, u více než 30 názorných panelů a více než 20 herních a vědomostních prvků můžete každou minutu objevovat něco nového. Náš maskot, malý hornický skřítek, který zná naši krajinu jako své boty, Vás provede po jednotlivých zastávkách. Naše přeshraniční zážitková naučná stezka začíná uprostřed obce Deutschneudorf a končí po 12 km v malé horské obci Lesná u „Horský hotel Lesná“. Kratší alternativou k této dlouhé trase je malá okružní trasa, která měří asi 6 km (zastávky 1 až 12). Nápad: Všemi smysly odhalovat přírodu, kulturu a dějiny, chápat je, rozumět jim. To byl ten nápad. Umožnit Vám hravou a sportovní formou poznávat „Dvě země – jeden region“, naše Krušnohoří! Naším hlavním cílem bylo připravit zábavu pro celou rodinu. Vzhůru na zážitkovou naučnou stezku „Dvě země – jeden region“! Něco o vzniku: Zážitková naučná stezka „Dvě země – jeden region“ je česko-německý projekt Vzdělávacího a rekreačního centra Lesná, o.p.s., obce Deutschneudorf a spolku Verein Fortuna Fundgrube e.V. z Deutschneudorfu. Realizace zážitkové naučné stezky byla financována z prostředků EU z Programu Cíl3/Ziel 3 na podporu přeshraniční spolupráce.

> Otevírací doba

celoročně

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Nová Ves v Horách - Lesná

> Komentáře